основен С какво пие кафе Кафе с бонбони

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе с бонбони

Десерт с клубникой к чашечке кофе С това, което не пие кафе! И с плодове, с аромати, с сладкиши и, разбира се, със сладки, както се казва, има достатъчно въображение.

Трябва да се помни, че не е препоръчително да се пие кафе след хранене - по-добре е да се пие поотделно, около час преди или след хранене.

По принцип това е въпрос на вкус - с какво да пием кафе. Някой предпочита истинско смляно кафе без ароматни добавки, горчиво - без захар, но с нещо сладко, независимо дали е мармалад, халва, суфле, просто прясно извара, шербет или блатна мол. С подходящо настроение можете да добавите кафе лъжица коняк или балсам, в друг случай - сметана. Е, как не можеш да обичаш разнообразието!

В края на краищата основното нещо е да пиете кафе с удоволствие!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Altai мед

Какво мога да поставя в кафе?

Най-доброто допълнение към ободряваща напитка

Вкусна и обилна закуска

Сладък антидепресант

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Какво може да се направи от ягоди?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.