основен С какво пие кафе Кафе "по друг начин"

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе "по друг начин"

Кофе по-другому Защо да пиете само черно кафе , когато толкова много коктейли са измислени въз основа на тази напитка? И за подготовката им се нуждаете само от нещо - кафе машини (например "Jura") и самата кафява. Помислете за няколко рецепти за безалкохолни коктейли за кафе, които завинаги могат да променят възприятията на хората за тази традиционна напитка. Така че, нека започнем с Ice coffee . Първо трябва да заварявате силно кафе и да го охладите в хладилника (коктейлът се поднася студено). Охладената напитка трябва да се излива в смесителя заедно с мляко или сметана, както и няколко парчета лед и сладолед. Необходимо е да разбъркате всички съставки за около двадесет секунди, докато ледът се разпада. Получената маса се излива върху чашите за вино и се украсява с шоколадов сироп . Можете да служите като десерт. Е, колко апетитен? Това е само началото.

Н Кофе с клубникой По-малко интересен микс - замразен "Мока" . За да го направите, ви трябват четири чаши еспресо , 120 милилитра мляко, малко шоколадов сироп и лед. Всичко това трябва да бъде смляно в миксер. Сервира се замразен "Мока" в малки чаши. Специално споменаване си струва напитката "Aragast". Първо трябва да настържете 100 грама ягоди на фин ренде и да замразите получената маса във фризера. След това с помощта на кафемашина "Юра" трябва да приготвите сто грама еспресо , което също трябва да бъде замразено. След това трябва да победите две чаши мазна крем, добавете към тях три супени лъжици пудра захар, 50 грама плодов ликьор и се разбъркайте. Замразеното кафе и ягоди трябва да се смачкат. След това е необходимо да поставите в слоеве в високи очила: сметана, замразено кафе, сметана, замразени ягоди и сметана отново. Целият този бизнес е украсен с пръчка канела и настърган шоколад. И трите от горепосочените миксове отварят нов вкус на познатата напитка.

Друга интересна рецепта се нарича "Delight". За да направите този коктейл, първо трябва да заври четири грама кардамон семена за пет минути във вода. Полученият разтвор трябва да се охлади и филтрира. На тази тинктура от кардамом трябва да готвите обикновен еспресо . Сместа се сервира по следния начин: парче лед се поставя в голяма чаша и нагоре се изсипва горещо кафе на базата на кардамон. От горе, коктейлът трябва да бъде украсен с череши в карамел и ананас върху шишчета. Е, горепосочените рецепти ви позволяват да опитате вкус и да се насладите напълно. Единственото нещо, което може да предотврати насладата от тези великолепни миксове, е разрушаването на машината за направата на тази успокояваща напитка. Разбира се, ремонтът на кафе машини не е евтина услуга, но все пак, приготвянето на тази напитка в колата и ръчно не е същото.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

С какво пият кафе.

Каталог на рецепти за кафе.

Съдове за сервиране на кафе.

Кафемашини и кафемашини.

Latte art е изкуството да рисуваш на кафе.

Бизнес етикет: как правилно да сервира кафе и чай.

Ефектът на кафето върху човешкото тяло.

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.