основен С какво пие кафе Кафе със сиропи

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


10/20/2009 2:34 PM
Индекс на материалите
Кафе със сиропи
Приготвяне на кафе със сиропи
Сиропи за кафе «MONIN»
Сиропи за кафе «1883 Филибер Рубин»
Сиропи за кафе "Teisseire"
Сиропи за кафе "Fabbri's Fantasy in Caffe»
Сиропи за кафе «Da Vinci Gourmet»
Всички страници

Кафето със сиропи е немислимо разнообразие!

Как да направите кафе със сироп

Красивый кофейный коктейль с сиропом Понякога има такова настроение, което искате нещо ново, все още неизпитано и неизследвано. Или искате да изненадате и да направите приятели и семейство щастливи, а може би и да организирате малък празник, дори и за себе си.

Разнообразието от сиропи ни позволява да преобразуваме кафето, да намерим свой собствен, същия вкус, този, който искаме в момента ... С леко докосване на есента, ореховия вкус или прохладността на мента.

Може би, приготвянето на кафе със сиропи може да се сравни с подготовката на различни ястия с подправки. Много често използваме подправки в настроението, разчитайки на нашата интуиция. Това е вид творчество, възможност да изразявате чувствата си - какви подправки, колко и колко да добавите при приготвянето на ястие.

Същото важи и за приготвянето на кафе със сиропи ... Разбира се, има общи подходи и препоръки, има много рецепти за приготвяне на кафе със сиропи, но всеки от нас има възможност да направи нещо свое.

Създадени на базата на естествени суровини, без изкуствени цветове, сиропите от кафе запазват вкуса и аромата си дълго време дори при високи температури на напитки. Някои от тях се основават на фруктоза, което им позволява да бъдат използвани от всички без изключение, включително хора с диабет. Необходимо е обаче да се има предвид, че 100 ml сироп съдържа 245 kcal.

Понастоящем има повече от 80 аромати на сиропи, използвани за приготвяне на напитки (коктейли, кафе и т.н.). Най-популярните сиропи за кафе са лешник, ванилия, карамел, шоколад, мента, амарето, канела, гренадин, ирландски крем и т.н. Те отблъскват вкуса на кафето и го правят по-дълбоко.

Наименования на основни сиропи за кафе:

Амарето

Амарето

ванилия

ванилия

сироп от нар

сироп от нар

Ирландски крем (ирландски крем)

Ирландски крем

карамел

карамел

кокосов орех

кокос

канела

канела

кафе

кафе

лешник

лешник

бадеми

бадем

мента

мента

шам-фъстък

шам-фъстък

Черно касис

касис

шоколад

шоколад 

Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.