основен С какво пие кафе Коктейли - важен компонент на модерното готвене

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Коктейли - важен компонент на модерното готвене

Красивый охлождающий коктейль с мятой и вишенкой Подготовката на коктейла е цяла огромна част в готвенето. Много ценени бармани, които знаят много за тези напитки. Много рецепти се пазят в най-строга тайна и са основната характеристика на някои ресторанти и барове. Организираха дори конкурси за титлата на най-добрия барман, който подготви най-оригиналния коктейл. Изкуството на барман е приравнено на изкуството на парфюмерист. И всичко това, поради факта, че някои от неговите компоненти се добавят в почти микродезоза, но в същото време повлияват на вкуса на напитката като цяло и я правят уникален.

Обикновено коктейлите съдържат не повече от пет съставки. Те могат да включват разнообразие от силни спиртни напитки: уиски, текила, подсилено вино, джин, водка и т.н. Така наречените коктейл-аперитиви се сервират преди прясно хранене и служат като стимулант на апетита. Те се приготвят от силните напитки, изброени по-горе, с добавка директно към стъклото на неалкохолен разредител, например сода или слабо газирана минерална вода, както и тоник. Хранителен лед, приготвен от пречистена вода, присъства в почти всички случаи. Някои специални рецепти за коктейли осигуряват отопление.

Koblery, sangari, Daisy - всички тези видове алкохолни коктейли се приготвят с добавка на захарен сироп, ликьор и пресни плодови сокове. Това е, че по искане на клиента, берменът се нагрява, но се сервира в охладена форма. Плодовите сокове дават на тези коктейли много пъстър и апетитен външен вид. Те са лесни за пиене, въпреки факта, че те могат да имат достатъчно високо съдържание на алкохол. В случаите, когато пресен мента е една от основните съставки на рецептата, напитката се нарича юлеп.

Безалкохолните коктейли включват мляко, сладолед, сметана, захарен сироп, пресни плодове, плодови и зеленчукови сокове. Те често се готвят не в шейкър, а в миксер. Особено, когато трябва да се смилат плодовете. Такива напитки са отличен десерт и доставчик на голям витамин резерват за човешкото тяло. Те са неразделна част от диетичното и терапевтичното хранене. Особено такива коктейли като деца. Красиво декорирана чаша с ярки колоритни слоеве ще предизвика апетита на най-капризното дете, отколкото винаги и се използва от разумни родители на малки свещеници, които отказват да ядат.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Приготвяне на кафе със сиропи

Сиропи за кафе «MONIN»

Сиропи за кафе «1883 Филибер Рубин»

Сиропи за кафе "Teisseire"

Сиропи за кафе "Fabbri's Fantasy in Caffe»

Сиропи за кафе «Da Vinci Gourmet»

Кафе с алкохол

Кафе с подправки

Кафе Lizunovo

Рецепта за плодов десерт с кисело мляко Фантазия

 

 ИЗПЪЛНИТЕЛНА УПОТРЕБА 
АЛКОХОЛЪТ Е ВРЕДЕН
ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
 

 Моля, обърнете внимание! 
Страницата не е предназначена
за гледане от хора
под 18-годишна възраст!

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.