основен С какво пие кафе Кафе с алкохол

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе с алкохол

Кофейный коктейль с алкоголем В кафенетата, баровете и ресторантите се наблюдава все по-модерна новост - в менюто има алкохолни коктейли, направени на базата на кафе. Тази нова тенденция е отдавна забравена традиция. Във всеки ъгъл на света кафе с алкохолни напитки винаги е било удоволствие. Днес професионалистите в света на кафето дават второ раждане на тези невероятно вкусни коктейли.

Рафинираният вкус на кафето се дава от водка, мента, уиски, ром и др. Почти всяка алкохолна напитка ще върви добре със силно кафе, най-важното е да се поддържа хармония между съставките, защото всеки коктейл трябва да има ясно изразен вкус на кафе.
Много често оризовите ликьори се използват за прибавяне към кафе : Curaçao, Gran Marnier и Cointreau . С кафе , коняк, водка от грозде, круши, калвадос и други също са добре комбинирани.

Най-известното кафе в света с добавка на алкохол е ирландското кафе . Неговият изобретател е Джо Шеридан. В продължение на много години в баровете на Ирландия не само можете да се затоплите с кафе напитка с добавка на истинско ирландско уиски .

Кафените напитки с алкохол често се сервират горещо. За да се поддържа температурата на коктейла, се използват предварително нагрявани ястия с дебелина около стената. Това правило е много важно и изисква задължително изпълнение, тъй като вкусът на алкохола в коктейла при висока температура става по-изразен.

Кафето и алкохолът имат абсолютно противоположен ефект върху човешкото тяло: алкохол - релаксира, кафе - активира. Комбинацията от тези различни качества в една напитка го прави тонизиращо и затоплящо. Алкохолните напитки са по-подходящи за по-хладни сезони, когато човек иска да затопли не само тялото, но и душата.

Ако искате да създадете нов алкохолен коктейл, трябва да разберете, че не всеки алкохол може да се използва при готвене. Многогодишен опит показва, че най-успешно и хармонично комбинирани с кафе напитки с мек, ядки-плодов аромат. Използването им при подготовката на коктейла дава богат и богат вкус на кафе, добавя сладка напитка. Също така прекрасната комбинация дава плодове, напоени със силен алкохол.

Допълнителните съставки, използвани за допълнително ароматизиране или декорация, трябва да бъдат добре комбинирани с кафе и алкохол. Те трябва да подчертават и подобряват вкуса и аромата на кафето. При приготвянето на смесени коктейли може да се използва евтино кафе. Напитките от най-високата категория е най-добре да не се намесва, в противен случай вкусът и ароматът ще бъдат изкривени.

Добавете допълнителни съставки според нашите рецепти или по ваш вкус в еспресо, капучино или всяка друга напитка от кафе и ще откриете нов вкусен вкус на любимата ви напитка. Не ограничавайте въображението и въображението си!

Рецепти за кафе напитки с алкохол

Кафе Объркани

Коктейл от кафе с кола и водка

Кафе Ирландски коняк

Кафе в ирландски

"Горене" на кафе


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":На нашия сайт yanqex.com ще намерите голямо разнообразие от рецепти:

 

 ИЗПЪЛНИТЕЛНА УПОТРЕБА 
АЛКОХОЛ ВРЕДЕН
ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
 

 Моля, обърнете внимание! 
Страницата не е предназначена
за гледане от хора
под 18-годишна възраст!

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.