основен С какво пие кафе Какво в различни страни се сервират на кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


17.12.2013 г. 20:43 ч

Какво в различни страни се сервират на кафе

Овсяное печенье к кофе Така се случи, че за всеки празник готваме много различни ястия, за да посрещнем гостите с достойнство. Това са салати, десерти, пържени, запечени и задушени, леки закуски за рожден ден, годишнини и Нова година. Когато сутринта любим човек събужда чаша кафе с вкусен бонус - това също е малка почивка за всяка жена.

Станахме заинтересовани от това как и с какво в различните страни обичайно се пие кафе. След кратко разследване изготвихме такъв списък.

  • Високопоставените и арабите имат традицията да пият истинско сварено кафе с чаша студена вода и пресни плодове. Захарта и подправките по желание на госта могат да добавят към кафе по време на готвене. Не се предлагат мляко, алкохол или сладкарски изделия тук.
  • Индия се радва на кафе с млечни продукти и сладкиши с ниско съдържание на мазнини. Плодовете, както в арабските страни, не се сервират тук, но самата напитка може да бъде приготвена с добавянето на последната.
  • На горещия африкански континент и в безграничната Азия няма строги ограничения и традиции за кафето. Тук може да се пие в лека закуска и с месни ястия, сладкиши и сирене. Тази напитка може да се пие тук както в началото, така и в края на храненето.
  • Австралийците предпочитат да пият кафе с мляко или сметана, понякога се сервират с леко кисела вода. Десертът се пече без напълване: бисквити, понички, рула, бисквити. Подобни предпочитания в Германия, в допълнение към това тук в сладкарницата добавете билки и подправки.
  • В Австрия предпочитат сочни десерти с висока калоричност за кафе: ролки, сладкиши, пайове с пълнеж.
  • Френските я пият с кроасани или парчета багети, намазани с конфитюр или мармалад. Често кафе се сервира със сок.
  • Белгия и Швейцария са известни със своя шоколад. Следователно кафе в тези страни се пие с него, или вече е включено в напитката. В допълнение, тя служи сирене, мляко, алкохол, сок, лимон, мед или мини омлет.

Въпреки обичаите, колко хора, толкова много предпочитания. При приеми, независимо от страната или града, най-често кафе се сервира шоколад, кифли, канапета, рула, сандвичи. От напитки - сокове, мляко, вода, коняк, алкохол, различни балсами. Алкохолните напитки се изсипват в отделна чаша, а не в чаша кафе.

Понякога в елитно общество кафе се сервира с качествени пури, цигари и наргиле. В този случай е важно тютюнът да е наистина най-висококачествен, за да не разваля вкуса на кафе.

Разбира се, ако подготвите вечеря в бързаме за гостите си и ги предложите да не се разтопи, а обикновено кафе, тогава за разнообразие от закуски не трябва да се притеснявате. Но ако поканите уважавани хора в къщата, трябва да мислите не само за главното меню, но и за закуски за кафе / чай част от вечерта.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Спомагателни рецепти

Ястия с добавка на кафе

Както сутрин, развеселете любимия си, себе си и другите или необичайни чаши, които ви карат да се усмихвате

Колко красива е да украсите маса със салфетки, плодове, торти и други идеи с снимка за украса на масичка за кафе от собствени ръце

Чаша кафе ви позволява да спасите в удобна старост

Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Как да организираме романтична вечер - Съвети от Glasko.com.ua

Необичайни млекари и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Известни кафенета по света: Франция, Париж - кафе La Closerie des Lilas (Closerie de Lila)

Как да имате добро и забавно време в Лвов или в Лвовска чаша за кафе Lvivska Kavi Kavi предлага отлично кафе, унищожава утвърдените стереотипи и ви кара да се усмихвате

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.