основен С какво пие кафе И как правиш кафе? Основни методи за приготвяне на кафе: ръчно или с помощта на кафемашина

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


06/05/2014 02:55

И как правиш кафе?

Как вы готовите кофе За черно, като нощта, най-страстната, но и най-мистериозната напитка, има толкова много легенди и слухове, че е невъзможно да им се каже в рамките на една статия. Напитката се отличава с нейната простота и величие, най-фините нотки на изискан аромат и остър, леко горчив вкус, който не може да бъде изразен с думи. Става дума за кафе, разбира се.

Ако забравите всички легенди и легенди и дори факта, че много момичета от векове прогнозираха съдбата на площадката на кафе, тогава конвенционално всички методи за приготвяне на кафе могат да бъдат разделени на две групи:

  • С помощта на кафе машини и кафемашини;

  • Ръчно.

Ако говорим за първия начин да направим свещена напитка (в кафемашина), тогава има само две рецепти за приготвяне на кафе: еспресо и американо. Всички останали напитки, като ристрето, лате, капучино, макиато и други подобни, са извлечени от горното. Всички те са приготвени на базата на еспресо или американо с добавяне на пяна, мляко, сметана и други ароматни добавки, от които любимата напитка става пикантна и цветна. Еспресото и американците са т. Нар. Прогенитори на всички рецепти за кафе.

Кафе машини

Настоящий эспрессо Естествено еспресо се прави изключително в кафемашина или както се нарича в кафемашина. Ако искате еспресото ви да бъде незабравима, приятна, уникална и наистина перфектна напитка, пригответе го в качествена кафемашина.

Добрата машина за кафе, за да направи прилично еспресо, трябва да я приготви при температура 85 градуса по Целзий и под налягане от най-малко 9 бара (в идеалния случай - 15). В резултат на това, кафето трябва да е не само ароматно, но и вискозно, с богат, горчив вкус.

Капково-капкови машини

Американо могат да се приготвят в гореспоменатата кафе машина и в кафе машина за капково накисване. Тя не е толкова силна и гъста, колкото еспресото, но има непоколебимо фин аромат, който само истински ценители могат да разберат. Потребителите, от друга страна, трябва само да се насладят на приятна напитка.

Работата на капковата машина за капковане се състои в преминаването на вода през земното зърно под въздействието на гравитацията.

Капсулни машини

Трябва да отдадете почит на напредъка и да спомена друго чудо на технологията - капсула кафе машини. В капсулите, предназначени за такива апарати, вече има смляно кафе. Тези неща са много удобни за употреба - ароматът на кафе не е изхабено, кафето вече е правилното смилане и в точното количество. Поставете се в правилното отделение на машината за еспресо, изчакайте няколко минути и волай! Насладете се, госпожи и господа, на отлично питие. Такова кафе се предпочита от хора, които не са лишени от желание за всичко ново и модерно.

Ръчно готвене

Ако говорим за ръчните методи за приготвяне на кафе, сред тях е да се подчертае кафето на полски (изсипена вряща вода в чаша и покрита с чинийка), кафе на турски (приготвено на турски с привеждане на напитката до кипене), кафеварки с гейзер (дизайнът е поставен върху плота и е подготвен по същия принцип като в турския), френска преса и много други методи.

Вентилаторите и ръчните и машинните начини за приготвяне на кафе днес са достатъчно. Процесът на приготвяне на напитка, която прелива душата със своя уникален аромат, е мистерия. И всеки почитател на кафе е просто задължен, ако човек не разбере тази загадка, а след това с една стъпка по-близо до него и намери своя собствен начин да получи удоволствие от уникалната загадка на модерността, която завладява вкусовите пъпки, органите на миризмата и сърцето.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Капсула кафе машини: запознайте се!

Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Кафе машина - мечтата на кофеина

Обогатява ли се марката кафе машини?

Как да изберем кафемашина

Ремонт на кафемашина Bosch

5 причини да поставите кафемашина в офиса

На кого да възложи ремонт на кафе машина Jura, което може да доведе до счупване и как да го избегне

Таблетки за кафемашина - какъв магически инструмент или как да се почисти и извади изгорелите се от кафеварката, като се избягва следгаранционен ремонт

Къде да поправя машината за еспресо?

Кафе и кафемашини в онлайн магазина

Правилна поддръжка на еспресо машината

Как да почистите сами охладителя на водата

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.