основен С какво пие кафе Как да направите кафе?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да направите кафе?

08/29/2014 13:40

Кофе при свечах Кафето е отлична тонизираща напитка, която не само пълни с енергия, но също така има приятен вкус и аромат. Пиенето е удоволствие, ако е правилно приготвено.

При приготвянето на цялото известно разтворимо кафе не трябва да се наблюдават фини точки. То просто ще се нуждае от топла вода. Но разтворимите напитки не са толкова силно изразени, а от истинското кафе почти няма нищо.

За приготвянето на ароматно естествено кафе, има много рецепти за всеки вкус .

Основни принципи за приготвяне на природно кафе вкъщи:

  • Изберете вида зърна, който ви харесва най-добре. Ако за пръв път сте решили да вземете напитка, по-добре е да купите зърнени храни от арабика . Те имат подчертан, но деликатен вкус.
  • Почистете зърното непосредствено преди готвене, а не в магазина.
  • Първо се запържва земята смилане, след това го излейте с вода. Така че получавате по-ярък и по-интензивен вкус.
  • Не завивайте кафе, тъй като напитката ще загуби вкус и вкус.
  • За повече забавление, добавете сметана, сладолед, коняк или сок към напитката. Всичко зависи от това, което обичате.

Спомняйки си тези прости правила, можете безопасно да придобиете турчин и да започнете процеса на приготвяне на натурална напитка.

Изсипете 2-3 супени лъжици смляно натурално кафе в турчината, сложете малък огън и разбъркайте добре. Не надвишавайте тази процедура. Важно е да не се изгори. Нуждаете се от 20-40 секунди. Напълнете с топла вода и отново сложете малък огън. Не отивайте никъде от печката, тъй като кафето не трябва да кипи. Когато се появят малки мехурчета, извадете напитката от огъня и разбъркайте добре. След като мехурчетата изчезнат, върнете я на огъня и я върнете обратно на появата на пяната. Сега напитката е готова!

В зависимост от предпочитанията за вкус, можете да добавите различни съставки:

  • Сок. Много националности предпочитат да пият кафе със свеж портокал.
  • Крем. Това е най-популярният бустер за тази напитка. Тя го прави вкус по-нежен и мек.
  • Сладолед. Добавяне на сладолед в кафе и триене на парче шоколад на върха, вие ще получите една ненадмината напитка - glace.

На практика всяка нация в света има свои собствени традиции и акценти в церемонията за кафе. Но правилният начин да се направи кафе за всеки е един. Бъдете наясно с всички правила и се насладете на уникалния вкус на натурална напитка.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

И как правиш кафе?

Капсула кафе машини: запознайте се!

Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Кафе машина - мечтата на кофеина

Обогатява ли се марката кафе машини?

Как да изберем кафемашина

Таблетки за кафемашина - какъв магически инструмент или как да се почисти и извади изгорелите се от кафеварката, като се избягва следгаранционен ремонт

Къде да поправя машината за еспресо?

Кафе и кафемашини в онлайн магазина

Правилна поддръжка на еспресо машината

Как да почистите сами охладителя на водата

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.