основен С какво пие кафе Опитали ли сте кафе със злато: Bushido 24 Karat Gold или еспресо със златни люспи?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Опитали ли сте кафе със злато: Bushido 24 Karat Gold или еспресо със златни люспи?

02/27/2015 18:10

Кофе с золотом из Абу-Даби С това, което само не пият кафе: с мляко, мед, сиропи, с подправки , с алкохол . И знаете ли, че златото също се добавя към кафе, разбира се, храна.

Можете да подготвите кафе със злато по няколко начина. Първият и най-простият е да се приготви незабавно замразено сухо кафе Bushido 24 Karat Gold. Този продукт на групата от търговски дружества Hors ', който от своя страна притежава такива марки като Egoiste, Grandos, Today, Moskofe, Elza, Билки на Тибет, се произвежда в Швейцария от Haco swiss ltd. В банката, в допълнение към кафе с много вкусен вкус и малко кисело мляко, ще намерите трохи от златно листо. Когато варенето на кафе бързо се разтваря във вода и малки чаши златен люспи на повърхността на чашата.

Кофе Bushido 24 Karat Gold

Кафето Bushido 24 Karat Gold първоначално е ориентирано към японския пазар, тъй като в Земята на изгряващото слънце има легенда, според която човек, който използва злато като храна, се доближава до боговете. И в анотацията за кафе можете да прочетете: "Златото, като декорация на храна, се приписва на магически свойства. Златото е известно с благотворния си ефект върху тялото, зарежда се с жизненост и положителна енергия. Комбинацията от злато и кафе създава уникален букет. Пенливи частици превръщат кафето в питие от боговете. Вярвайте или не, решете сами, но се съгласявайте, че е хубаво да мислите, че с всяка глътка от любимата си напитка сте заредени с положителна енергия и ставате по-добри.

Вторият начин е да купите златно листно зърно, да вкарате кафе по ваш любим начин и според любимата си рецепта и поръсете със златни люспи.

Пищевое золото для кофе

Можете да намерите хранителни злато в онлайн магазини, цената му е около 3 500 рубли. за 1 грам. Един грам е достатъчно, за да се направят около 100 чаши кафе. Ако прибегнете до прости изчисления, се оказва, че цената на една част от напитката, дължаща се на декорацията, ще се увеличи с 35 рубли.

Интересното е, че една от атракциите на столицата на Арабски емирства е златото кафе, което се предлага на своите гости в най-добрия хотел в Абу Даби Emirates Palace Hotel. Тук се отдава голямо значение на благородния метал: луксозният интериор е покрит със златни листа, златни тоалетни чинии, вендинг машини за продажба на бижута, СПА център - можете да направите маска от златно листо.

Маска из золота

Сега знаете какво е златно кафе и как да го готвя у дома.

Имате хубава чаша кафе!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

С какво пият кафе

Избор на рецепти за кафе и чай десерти за всички вкусове

Коктейли - важна част от модерното готвене

Кафе "по друг начин"

Каталог на рецепти за кафе

Съдове за приготвяне на кафе

Кафемашини и кафемашини

Latte-art - изкуство на рисуване върху кафе

Бизнес етикет: как правилно да сервира кафе и чай

Ефект на кафето върху човешкото тяло

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.