основен С какво пие кафе Някои интересни факти за marshmallows

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Някои интересни факти за marshmallows

10/22/2015 20:28

Тарелка зефира Zephyr - вкусна сладкарски деликатес, който има много рецепти за готвене. Има шоколадови бонбони с ягоди и френско грозде с конфитюр и конфитюр. Какви други факти може да си спомняте за тази сладост?

Яжте marshmallows без да се притеснявате за фигурата

Ако искате да направите сами сладкарски изделия, тогава на сайта на кулинарните теми можете да намерите десетки рецепти. Зефир е лесен за подготовка, въпреки че изисква определено умение.

Marshmallow е аналог на сладкарски продукт, който се приготвя без яйца. Според известна информация такива сладкиши са направени в Древен Египет. Искате ли да угодите на себе си и любимите си хора със сладък десерт? След това служи чай за marshmallow marshmallow къде да купя този деликатес? Сладкарски изделия могат да се намерят в специализиран магазин.

За да приготвите същата деликатес, ще имате нужда от минимум съставки : гранулирана захар, желатин, вода и натурални багрила и пълнители, с които продуктът става по-красив и придобива нови вкусови качества: какао, плодове, шафран и др.

Искаш ли сладко, но се страхуваш да развалиш фигурата? След това изберете marshmallows: продуктът съдържа минимално количество мазнини, така че това нискокалорично лечение не навреди на вашата фигура.

Колко миризма може да ядете след минута?

Классический зефир Страната, в която е измислена маршма, е Русия. Продуктът е приготвен от пастили (белтъчини), но по-късно френските готвачи променят леко рецептата, постигайки идеалното съотношение на белтъчините, получават ефирно и вкусно лечение.

През 2013 г. в Харков беше установен уникален рекорд - местните сладкари подготвиха най-дългата дъвчаща морска сметана в страната (а може би и в света). Дължината на сладкарски изделия е повече от 68 метра, тя е била държана в ръцете на почти 30 сладкари, които третираха всички в парка по време на събитията, посветени на празниците.

Книжката на Гинес записва рекорд за най-бързата консумация на ефирна сладост - 17 парчета в минута. Никой не успя да победи този запис.

Съдържанието на пектин, глюкоза и протеин правят marshmallows полезен продукт. Пектинът премахва вредните вещества от организма и понижава холестерола. Протеинът е основният ресурс за изграждане на мускули, докато глюкозата повишава активността на мозъчната активност.

Първоначално сладкото беше приготвено от ябълки, но съвременните рецепти предлагат у дома си да се насладят от френско грозде, ананаси, ягоди, банани, кайсии и др.

Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":

Прочетете още:

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Колко дълго да готвите яйца от пъдпъдъци, за да запазите максимално полезните вещества

Вкусна и обилна закуска

Сладък антидепресант

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Как да си направим сладолед у дома - рецепта за сладолед от зелен чай

Какво може да се направи от ягоди?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.