основен С какво пие кафе Десерт с аромат на кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Десерт с аромат на кафе

12/26/2015 14:33

Кофейный лед Всеки от нас обича да се поглези с чаша ароматно кафе, нали? Еспресо, американец, Latte, Мока, Капучино и други - в съвременния свят всеки ще намери любимо питие за себе си. Но най-завладяващите почитатели на аромата на кафе все още се гледат с различни десерти и сладкиши. Такива класически рецепти като торта Napoleon с крем за кафе, буржоа, тирамису често се превръщат в десерти номер едно в кафенетата. И дори онези хора, които не консумират директно ободряваща напитка, рядко могат да устоят на парче торта или пай.

Ние всички обичаме да се храним вкусно - става въпрос за домашно приготвяне. Всяка любовница се опитва да донесе собствената си жар в класическата и добре позната рецепта. Добавянето на естествено кафе дава специален вкус и вкус на домашно приготвените сладкиши и пайове. Крем, базиран на любима напитка, прави най-простите десерти изискан. Много домакини изучават оригиналните рецепти в популярните кулинарни книги.

Студено кафе напитка

През лятото, много любители на кафе се опитват да комбинират в напитката едновременно успокояващ и охлаждащ ефект. Различни коктейли на базата на естествено кафе с добавка на сладолед, сметана, шоколад, мента, цитрусови плодове, лед и други съставки ще ви помогнат да се насладите на нови вкусове. Те ще се зареждат с енергия, като чаша горчиво кафе, но в същото време се охлаждат. Най-популярните напитки са традиционните лате с добавяне на лед и фрапе с добавяне на различни сиропи.

Основното правило при приготвянето на коктейли и напитки е запазването на богатия аромат на кафените зърна, така че да има послевкус на прясно сварено кафе.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Колко дълго да готвите яйца от пъдпъдъци, за да запазите максимално полезните вещества

Вкусна и обилна закуска

Сладък антидепресант

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Как да си направим сладолед у дома - рецепта за сладолед от зелен чай

Какво може да се направи от ягоди?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.