основен С какво пие кафе Какво мога да поставя в кафе?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Какво мога да поставя в кафе?

30.12.2015 г. 10:52 ч

Кафето не се нуждае от допълнителна похвала - тази самата напитка е толкова добра, че от дълго време е била пияна по целия свят. Различни култури го приготвят по свой начин, всяка национална кухня има своя собствена специална рецепта. Но днес кафета престана да бъде любопитство: на всеки ъгъл има ремаркета с кафе машини, където можете да си купите чаша за всеки вкус. Кафето се прибавя към различни ястия - било то сватбена торта, салати или алкохолни напитки. Но какво се добавя към самата кафе? Може ли обикновената чаша ароматна напитка поне по някакъв начин да ни изненада?

< свадебный торт

Популярни добавки

В различните страни има традиции за приготвяне на кафе, избрахме само най-популярните и дори обичайните добавки.

  1. Захар. Всъщност, тази добавка не само прави горчивото кафе по-сладко, но също така променя водния запас, което го прави по-мек. Трябва също така да знаете, че например за капучино е по-добре да използвате захар на прах, тъй като обикновената захар се разтваря в такова кафе не напълно: за него няма достатъчно топла вода. Но на турски език е по-добре да не се захарва изобщо.
  2. Мляко и сметана. Фактът, че те правят кафето много по-мек, всеки знае. Но трябва да вземем и предвид факта, че твърде студено мляко "отнема" вкуса на кафе.
  3. Плодове и плодове. Фактът, че те са поставени в кафето под формата на сиропи, е едно нещо. Но плодовете и плодовете могат да бъдат хвърлени в чашата в прясна форма - просто ги разтривайте в миксер. Ще се окаже перфектно.
  4. Подправки. Тук се използват канела, ванилия, карамфил и т.н. Подправките се приписват на особеностите на националната кухня.

Така може да се заключи, че кафето не разваля нищо. Експеримент: какво ще стане, ако измислите уникалната си рецепта?


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Колко дълго да готвите яйца от пъдпъдъци, за да запазите максимално полезните вещества

Вкусна и обилна закуска

Сладък антидепресант

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Как да си направим сладолед у дома - рецепта за сладолед от зелен чай

Какво може да се направи от ягоди?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.