основен С какво пие кафе Най-доброто допълнение към ободряваща напитка

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Най-доброто допълнение към ободряваща напитка

15.05.2016 г. 10:39 ч

Кофе, ноутбук, бутерброт Кой не обича да се поглъща от време на време с чаша кафе? Освен това, сутринта на повечето хора започва само с използването на тази ароматна напитка. Истинските любители на кафе, които искат да открият нови вкусове, вероятно са опитали различни комбинации, когато комбинират този продукт с разнообразие от други ястия. В търсене на "двойки" за кафе, можете да изберете такива оригинални бисквити като кроасани, ролки, кифлички.

Други допълнения

В допълнение към брашното продукти, има много повече възможности. Кафето върви добре с:

  1. Торта или сладкиши . Тази сутрин хранене ще бъде от полза само, но най-важното е, че в същото време да имаме мярка и да ограничим едно парче сладко, иначе излишните килокалории ще се установят на фигурата.
  2. Шоколад . Тази комбинация е едно от най-добрите решения. Тя ви позволява да стимулирате мозъка и да се възхитите. След като ядат тези два продукта, настроението се издига на настроение!
  3. Сирене от твърди сортове . Такъв дует е добър вариант на питателна и ободряваща закуска. Има една невероятна рецепта: поставете в чаша с прясно приготвено кафе две малки парчета сирене с крем вкус на "Бри" и разбъркайте лъжицата. Просто и пикантно!
  4. Плодове . Изключително предпочитани са цитрусовите плодове. Струва си да се отбележи, че чаша кафе е препоръчително да допълва не само портокали и сладки мандарини, но и кисела лимонова резени. Можете да избирате между банани, ананаси, грозде или праскови.
  5. С сандвичи за няколко хапки или различни канапи . Опции с пушена месо. Най-често срещаната закуска е мини сандвичи със шунка и сирене.

Това е много непълен списък и може да бъде продължен от доста време. Така заключението показва, че кафето е истинска универсална напитка с невероятен, дори леко горчив вкус, който се комбинира с разнообразие от продукти.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Какво мога да поставя в кафе?

Колко дълго да готвите яйца от пъдпъдъци, за да запазите максимално полезните вещества

Вкусна и обилна закуска

Сладък антидепресант

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Какво може да се направи от ягоди?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.