основен С какво пие кафе Лилипси за кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Лилипси за кафе

01.02.2017 12:15

Леденцы с кофе Най-често срещаната напитка е кафе, харесва хората за стимулиращия ефект, приятен вкус и изискан аромат. Пият го точно така без нищо, както и с торти, бонбони и други сладкиши. Ако искате да подготвите десерт за него, ролки ще бъдат полезни. Там можете да напълнете карамел, шоколад или сироп. По този начин ще получите оригинален дизайн на закуската, която ще се ползва не само от деца, но и от възрастни.

Ако се стремите да впечатлите гостите с хармоничен аромат на букет, внимателно изберете лека закуска за всеки тип кафе.

Рецептата за вкусни близалки

Захарните бонбони могат да бъдат давани дори на деца, тъй като те не съдържат аромати и химически багрила. Candy ще бъде отлично допълнение към горещото кафе.

За да направите кафе бонбони, ще ви трябва следните съставки:

  • филтрирана вода - 8-10 супени лъжици;
  • разтворимо смляно кафе - 2 супени лъжици;
  • захар - 6 супени лъжици;
  • оцет (вино или ябълка) - 1 супена лъжица;
  • Рафинирано масло за смазочни форми.

Метод за приготвяне:

  1. Смесете водата, захарта, кафето и оцета, за да направите хомогенна маса. Получената смес трябва да се вари при ниска температура до златисто кафяво, като се разбърква непрекъснато. Също така ще забележите появата на някакъв вид вискозитет. Това е знак, че правиш всичко правилно.
  2. Проверката на наличността е много проста. Вземете ястията с вода (задължително студена) и сипете там малко сироп. Ако е замръзнал, можете безопасно да го махнете от чинията и да го излеете върху матриците.
  3. Уверете се, че предварително смажете матриците с растително масло, така че в бъдеще е по-лесно да получите готови бонбони.
  4. Ако искате да ги поставите на пръчките, можете да използвате дълги мачове, бамбукови пръчици или клечки за зъби. За да избегнете наранявания, изрежете острите краища с нож.

В резултат на това ще получите вкусни кафе сладки, които могат да се сервират като десерт за кафе или чай.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Altai мед

Какво мога да поставя в кафе?

Най-доброто допълнение към ободряваща напитка

Вкусна и обилна закуска

Сладък антидепресант

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Какво може да се направи от ягоди?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.