основен Всичко за кафе История на кафето Жените срещу кафе - исторически факт от живота на кафето

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Жените срещу кафе - исторически факт от живота на кафето

Не винаги жените с такова разбиране, както сега, се интересуват от използването на кафе от мъже. Например през 1674 г. кафенетата в Лондон придобиват такава безумна популярност, че жените, на които е отказан достъп, издават Петиция срещу използването на кафе на съпрузи с изявление за необходимостта от затваряне на кафенета , тъй като техните съпрузи остават в кафенетата цял ден, забравяйки брачните им задължения. "[Защо нашите съпрузи] губят времето си, изгарят вътрешностите си и развалят пари - а само за глътка лош, тъмен, плътен, горчив, отвратителен храст?"

Мъжете, на свой ред, излязоха в защита на напитката, като твърдяха, че кафета , за разлика от тях, влияе положително върху тялото им, "добавя сила" към тях, но техните съпруги имат лоши знаци и зли езици. В отговор на петицията на жените те публикуват отговорите на мъжете на женската петиция срещу кафето .

Петиция женщин против кофе Мужской ответ на женскую петицию против кофе


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе Музей във Виена, Австрия - информация за пътуващите .

Бизнес етикет: Как да сервираме правилно кафе и чай.

Факти за ползите и опасностите от кафето.

Ефект на кафето върху тялото на здрав човек.

Рецепти за кафе. Повече от 300 рецепти за приготвяне на кафе.

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.