основен Всичко за кафе История на кафето Кафе Музей в Санкт Петербург, Русия - информация за пътуващите

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе Музей в Санкт Петербург, Русия - информация за пътуващите

Кафе-музеят в Санкт Петербург е създаден през ноември 2008 г., но вече е популярен сред кафеварите в северната столица и гостите на града.

След като сте посетили музея на кафе , ще научите легендата за произхода на кафето, традициите за пиене на кафе в различни времена и държави, първата кафене Austeria на площад "Троица", в която Петър I дадох личен пример за пиене на кафе и че след Катрин Велики, кафето, слугите разреждаха клоните и пиеха питието. Ще ви бъдат разказани за сортовете кафе : арабика, robusta, либерал, за това как расте и се обработва. В Музея на кафето се събират много визуални материали - живи кафе-насаждения , кафе на различни етапи от преработката , модел "череша" - кафе-череша - плод на кафе нарязан. Какви кафе рецепти са най -популярните и как можете да направите кафе у дома, благодарение на това кое е най-скъпото кафе в света "Копи Лууак", където има 25 паралелни карти на картата, така нареченият кафеви пояс на света и много повече, кафе в Санкт Петербург . И в края на екскурзията ще опитате вкусно висококачествено кафе в уютна атмосфера на "Кафе-тераса" с изглед към Нева, наслаждавайки се на приятна музика.

Презентациите на висококачествено кафе се провеждат редовно в музея . В момента е представена смес от арабика от Колумбия , Гватемала и Коста Рика .

В Музея на Кафето два пъти седмично (в сряда в 18:30 и в неделя в 16:00 часа) има "Show degustations", през които се приготвя кафе по различни начини . Професионалните баристи не само демонстрират как да направят филтър-кафе , кафе във френска преса или машина за кафе , но също така обясняват вкуса и оригиналните разлики на една напитка от друга. Опитали ли сте някога капучино , което отчасти прилича на произведение на изкуството? Участниците в "Show-degustation" се запознават с начина, по който се прави популярното капучино по целия свят, а истинските шедьоври на латето изкуството се създават от умелите ръце на най-добрия бариста на Петербург. И също така в програмата за приготвяне на кафе в турски (Jezve) с традиционни познания на кафе площадката .

Освен това тук винаги ще намерите пресни десерти, както и вкусна и бърза закуска.

Намерете музей на кафе не е трудно за вас. Той се намира в близост до метростанция Chernyshevskaya на адрес: Санкт Петербург, насип Robespierre, къща 14.

телефони:
+7 (812) 275-87-39,
+7 (812) 275-46-90, Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

www.mcof.ru

Часове за посещения от 11.00 до 20.00 всички дни с изключение на понеделник.

Приятно забавление!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе Музей във Виена, Австрия - информация за пътуващите .

Жените срещу кафето са исторически факт от живота на кафето.

Бизнес етикет: Как да сервираме правилно кафе и чай.

Факти за ползите и опасностите от кафето.

Ефект на кафето върху тялото на здрав човек.

Рецепти за кафе. Повече от 300 рецепти за приготвяне на кафе.

Как дойде кафе в Европа

Кафе-обиколки или страна на кафе и карнавални чака пътници - любители на кафе

Обиколка на планетата в търсене на интересни места за "кафе"

 

Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.