основен Всичко за кафе История на кафето Интересни правила за пиене на кафе в Италия. Ремонт на кафе машини Gaggia

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Интересни правила за консумацията на кафе в Италия

Кофе латте Много от нашите клиенти не просто пият кафе, а се интересуват и от начина, по който го правят в други страни. Често четете за това как го правят в Африка, Южна Америка, Индия или Кавказ. Но ние в тази статия бихме искали да ви кажем как хората пият любима напитка в Италия. Част от изброените по-долу данни е публикувана в Daily Telegraph.

От тази статия ще научите:

  • Какъв вид кафе е неподходящо да поръчате в Италия вечер
  • Как да пием сок?
  • Как да го направя по-евтино
  • и още.

Какъв вид кафе е неподходящо да поръчате в Италия вечер

Би било хубаво да си спомняте, че такива освежаващи напитки като кафе или лате макиато , италианците обичат да поръчват сутрин. Между другото, по някаква причина обичайно те пият капучино само сутринта. Искате да погледнете в очите им като на техния човек, следвайте тези прости правила. Най-вероятно обаче италианците не винаги го следват. Ако все още искате да нарушите тази традиция, просто се извинявайте на бармана, че сте направили "непростима грешка". И тогава той вероятно ще разбере, че сте запознати с техните правила.

Как да пием кафе в Италия?

Предложение за чашкой кофе Ако отговорите на този въпрос с една дума - бързо! Защо италианците правят това бързо? Първо, защото бързат. На второ място, защото сами по себе си са импулсивни хора. Трето, чашите за тази напитка са много малки, което ви позволява да я пиете бързо.

Един мой приятел работи дълго време в италианска пицария. Представете си колко близо е до мястото, където се произвежда кафе! Всъщност тази напитка се приготвя там, където работи. Не е изненадващо, че при пристигането си в Молдова той всеки ден продължаваше да пие силно еспресо, което предизвикваше постоянно възмущение от съпругата му. В деня, когато пие някъде пет чаши. Италианците правят същото.

Как да пием кафе, за да спестим пари?

Отново, ако отговорите на този въпрос в една дума - стоящ! Защо? Защото ако пиете или ядете нещо на масата, цената на услугата ще бъде включена в цената. Поради това италианците поръчват напитки по-често в бара и не влизат в залата, чакайки сервитьора. Това, първо, спестява време, и второ, пари.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Кафе копия

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Използването на кафе вкъщи или как да използвате кафе, за да излекувате студа и да се отървете от молци

Историята на безкофеиново кафе, тъй като за първи път кафе изгуби кофеин

Детронирайте митовете за кафе или какви ползи от кафето

Кафето унищожава миризмата от устата

Медиците са доказали: Кафето се държи като наркотик

Кафе и красота. Как може да се харесате на себе си и на тялото си с кафе: процедури за спа процедури, измиване, обвивки, инхалации, маски ...

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.