Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Това многофункционално кафе ...

12/23/2014 22:52

Зерна кофе и чашка с напитком Ароматът, който прави дори най-закачливите траверси да се събудят ... Плътният, богат вкус, от който настроението става по-добро, главата е по-ясна и тялото е изпълнено с енергия и жизненост. Да, това е всичко за кафе - питие, което започва сутринта със закачливи любители на кафе, като нас с вас. Но знаете ли, че в допълнение към конвенционалния начин на пиене, може да се използва кафе в различни области? Овча кожа за жени и мъже, кухненски печки, козметични процедури, рисуване - всичко е наред.

Пет необичайни начина да се използва кафе

  1. Ако възнамерявате да изпържите рибата, не бързайте да изхвърлите прясно кафено поле. Това ще ви помогне да се справите с трайна рибна миризма в случай, че вашата кухня няма качулки. След готвенето, вземете чист и сух тиган, поставете кафе върху него и го загрейте. Ароматът на кафето ще "разбие" определена амброзия от рибата и ще запълни апартамента с любимата ми миризма.
  2. Ще купуват овча кожа, изработена от естествена кожа, но трудна за носене на тази миризма? Пригответе порция смляно кафе, от което се нуждаете, за да поръсите продукта и го оставете за деня. След тази процедура вашето горно облекло ще излъчва приятен аромат. Моля, обърнете внимание, че този съвет може да се използва само за продукти с тъмна кожа: петна могат да останат върху светлината на кафе.
  3. Използвайки мигновено кафе или еспресо, можете да рисувате снимки . Цветът на "боята" зависи от плътността на напитката и резултатът прилича на снимка в сепия.
  4. Може би всеки знае за употребата на кафе като козметика. Това е не само отлична естествена скраб, но и отлично средство за придаване на косата на по-дълбока сянка и блясък. За да направите това, варете кафето, оставяйте го да изстине и изплакнете косата след измиване.
  5. Ако мравките са в къщата, използвайте кафето: трябва да се разпространи по "пътя", по който обикновено се движат тези насекоми. Мравките не обичат миризмата на кафе и това ще ви позволи да се отървете от тях.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какво да направите, ако случайно излеете таблет, лаптоп или запазете от клавиатура на компютъра

Източници на вдъхновение - художникът приготвя чаша кафе вместо четка

Как да премахнете неприятната миризма от хладилника или какво друго може да направи кафето

Използването на кафе вкъщи или как да използвате кафе, за да излекувате настинките и да се отървете от молци

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Как да различаваме естественото кафе от фалшифицирането

Кафена интография: 14 неща, които трябва да знаете за кафето

По-скоро да се извлекат петна от кафе или кафе с мляко

Обиколка на планетата в търсене на интересни места за "кафе"

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.