основен Всичко за кафе Интересни факти за кафе и чай Кафе Kopi Luwak - елитен клас кафе от Виетнам за истински гастрономи на тази благородна напитка

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе Kopi Luwak - елитен клас кафе от Виетнам за истински гастрономи на тази благородна напитка

30.10.2015 10:42

Кофе kopi luwak из Вьетнама Благодарение на особеностите на преработката на зърното истинското диво Kopi Luwak premium кафе се произвежда в много ограничени количества във Виетнам. В процеса са включени малки животни - палмови цибета, или Лувак. Civets оценява вкуса на кафе "череша" (плодовете на кафе) и с удоволствие ядат това ароматно лечение.

Придвижвайки се по храносмилателния тракт на животното, кафето се подлага на уникално химическо третиране, което не може да се възпроизвежда в промишлени условия. Разграждането на протеините, съдържащи се в плодовете на кафето, елиминира характерната горчивина на кафето и взаимодействието на продукта с бактериите на стомашно-чревния тракт и съдържащи лимонена секреция на жлезите му придава уникален мек вкус и магически аромат. Градинските екскременти се събират на ръка, старателно се измиват с кафето, което се съдържа в тях, изсушават и в резултат на това са скъпи в производството, но безценни в свойствата си Kopi Luwak.

Зверек, который ест кофе

Luwak кофе Вьетнам - способ приготовления

Купете див Kopi Luvak от Виетнам на руския пазар на висококачествено кафе е много трудно. Обикновено магазините предлагат зърно, получено от ферми или изкуствено обогатено с цибетин. Нито първият, нито вторият начин за производство на Kopi Luwak дават този несравним букет от вкус и аромат, който пътят притежава, истинско кафе от Виетнам или Индонезия. Докато живеят в плен, жителите са лишени от възможността да изберат самите самите "череши" от кафе, а промените в диетата засягат ензимния състав на техните храносмилателни сокове. Истинският див Лувак е скъп, но само ще ви позволи да изпитате истинското удоволствие от елитното кафе. В Русия виетнамското диво кафе Kopi Luvak може да бъде закупено в онлайн магазина Lyuvak.rf .


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Кафе Копи Ловац. Как да произвеждаме най-скъпото кафе в света

Незабавно замразено сушено кафе - какво е то и как е направено

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Защо кафето се сервира със студена вода

Сухо и мокро капучино: каква е разликата

Ден на кафе или празнуване на празнична вечеря в различни страни по света

Колко правилно да поставяте стрес в думата "лате", да пишете капучино и да наклонявате бариста

Кафе Тайните

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.