основен Всичко за кафе Интересни факти за кафе и чай Преглед на най-доброто кафе за кафе машини

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Преглед на най-доброто кафе за кафе машини

09/09/2015 16:13

Кофе приготовит кофемашина Кафе машини - основното постижение на последните десетилетия на пазара на кафе и свързаното с тях оборудване. Те станаха толкова популярни, че производителите на кафе дават повече от половината от своите производствени програми за продукта за кафе машини. Някои компании, веднъж считани за модел на консерватизъм, днес напълно преминаха към производството на кафе за кафеварки и кафе машини. Те не се притесняват от новите технологии и видовете опаковки (капсули, чалда и др.), Които правят възможно опростяването на процеса на готвене възможно най-много, като същевременно се запазват високите вкусови и ароматни качества на продукта.

Сред всички производители на кафе за кафе машини има няколко особено важни. Техните търговски марки и продукти неизменно попадат на върха на продажбите, а на независими дегустации и конкурси получават най-ласкателните отзиви. Някои марки подкупват потребителите с изключително качество, други - ниски разходи, а други - агресивна политика за популяризиране. За някои от компаниите, известни по света, за тяхното кафе за кафе машини, искаме да им кажем.

Lavazza

Lavazza - производитель кофе Lavazza е може би най-известният производител на кафе в света. В допълнение към стогодишната история, марката привлича купувачите постоянно високо качество и последователност на вкусовите и ароматни свойства на продуктите. Кафеът Lavazza се характеризира с умерена сила, рафиниран вкус и лек аромат. В асортимента на фирмата има широк избор от зърно и смляно кафе, включително за кафе машини - както моносерти, така и оригинални смеси. Високият рейтинг в традиционните държави на кафе (като Бразилия, Италия, Мексико, САЩ) индиректно показва и ползите от продукта. Особено в компанията се гордеят с факта, че при такъв голям мащаб на производство те успяват да контролират качеството на всички етапи от производството - от събирането до опаковането. Доста достъпни цени също са важно конкурентно предимство на Lavazza за кафе машини. Купете кафе Lavazza с добри отстъпки, можете да посетите на сайта на компанията Centre-kofe.ru.

Paulig

Известный бренд кофе Паулиг Напоследък Поллиг е особено известен със своите кафе машини и, разбира се, капсули с кафе за тези кафе машини. Този метод на готвене е изключително просто и в същото време осигурява идеално съхранение на прясно смляно кафе. Paulig предлага на своите клиенти богат избор от кафе за всеки вкус. В същото време, експертите казват, че всички сортове на Paulih имат общи черти: те имат богат вкус и фин аромат. Представители на компанията не се уморяват да се повтарят за специалното отношение към качеството на зърното и условията за печене.

Danesi

Кофейный бренд Danesi Данес е друго известно име в света на кафе. За кафе машини производителят предлага използването на най-добрите смеси от кафе на зърна. Марката е една от най-известните и почитани в Италия, която говори обеми. Тази марка е уважавана за внимателното запазване на традициите - заради дългата си история производителят успя да намери своя уникален корпоративен вкус, което е вярно и до днес. Великолепното кафе за кафе машини благодарение на Danesi вече се предлага в много страни по света и на доста достъпни цени.

Джулиъс Мейнл

Логотип кофе с мальчиком в шапочке Julius Meinl е една от най-успешните компании на световния пазар. Едноименното кафе за кафе машини се продава не само в родната Европа за производителя, но и в други части на света. Историята започва с Julius Meinl от малък магазин във Виена. Днес това име е известно на световно известния производител на кафе и сродни продукти, които са почитани не само сред потребителите, но и в кръга на професионалистите. Дългогодишните експерименти с печене на зърна помогнаха да се намери технология, която помага да се произвежда почти най-доброто кафе в света. Тайната на печенето е защитена от конкурентите.

Dallmayr

Производитель кофе логотип В асортимента на Dallmayr, почитателите със сигурност ще намерят наистина добро кафе за кафемашина. Нейната основа ще бъде зърното, събрано на плантациите на Етиопия, Колумбия, Папуа Нова Гвинея, Бразилия. Производителят ясно споделя стоките по пътя на подготовката, привлича вниманието на купувачите към необходимостта от спазване на технологията на заваряване. В допълнение към кафето под марката Dallmayr, различни видове деликатеси могат да бъдат намерени в различни страни.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе в зърна ... или най-доброто от най-доброто

Сортовете кафе на зърна: Либерал, Робуста и Арабика или основните характеристики и особености на кафените зърна

Robusta: характеристики на култивация и вкус

Тайните на кафето. Много зависи от водата?

Кафе за всеки вкус

Какво трябва да знаете, за да изберете кафе капсули

"Еволюция" на кафе

Как расте кафевото дърво, колко можете да съберете кафяви растения в един сезон и как цветята миришат на кафе

Подготовка на кафе от боб в напитка

Как да приготвяме отлично кафе в кухнята си?

Избиране на кафе

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.