основен Всичко за кафе Интересни факти за кафе и чай Кафе руски в замяна американски по инициатива на Медведев DA.

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе руски в замяна американски по инициатива на Медведев DA.

01/19/2012 12:43 ч

Руссиано по цене американо През есента на 2016 г., а именно на 18 ноември, Дмитрий Медведев подписва много добре документите за резултатите от срещата на Междуправителствения съвет на Евразия: "По принцип политически не е правилно. Да преименуваме" американеца "на" руски "." Тази забележка не остана незабелязана, а на следващия ден в менюто на кафенета и барове започнаха да се появяват напитки с патриотично име.

Идеята получи положителен отговор сред руснаците, въпреки че не е толкова нова, колкото изглежда на пръв поглед. През 2014 г. в кафенета "Симферопол" се появи кафе с това име в отговор на американските санкции срещу Крим. Дмитрий Анатолиевич даде само нов маркетингов импулс на това име.

Бих искал да отбележа, че името на кафе "американец" е измислено от италианците, които бяха много изненадани от молбата на американските военни, освобождавайки Италия от фашизма, да разреждат кафе с топла вода.

Начинът за подготовка на русиано (русиано, русия) на първо време не се различава от американския. Но се оказа някак погрешно, питие, наречено руски, не е подготвено по оригиналната рецепта. Идеята за създаване на руска рецепта откри реакция сред любителите на кафе, а офертите започнаха да разнообразяват вкуса на мед, водка, боровинки, боровинки, кондензирано мляко ... Въпреки че общият "знаменател" досега не е дошъл.

И според теб какво би трябвало да е питие, наречено русиано? Има мнение, че това трябва да бъде "евтино и ядосано", но отново с душа. Според нас основните принципи винаги трябва да се спазват: ключ чиста вода, прясно изпечено кафе и смилане точно преди готвене.

И какво трябва да се добави към руснака, за да подчертае руския характер? Може би има смисъл да се мисли за формата на подаване, например, в специални чаши под Khokhloma или с усмихната кукла matryoshka на чаша, може би върви напред и го представя в замразена форма на една пръчка - като кафе лед.

Напишете вашите идеи в коментарите, каква трябва да бъде кафе руски (русиано) по ваше мнение.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Ароматно кафе - всички тайни на замайващата напитка

Еспресо Американо Кафе

Как да станете бариста или какво е необходимо за овладяването на приготвянето на кафе

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Незабавно замразено сушено кафе - какво е то и как е направено

Кафе Копи Ловац. Как да произвеждаме най-скъпото кафе в света

Интересни правила за пиене на кафе в Италия

Защо се сервира кафе със студена вода

Сухо и мокро капучино: каква е разликата

Ден на кафе или празнуване на празнична вечеря в различни страни по света

Колко правилно да поставяте стрес в думата "лате", да пишете капучино и да наклонявате бариста

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.