основен Кафе и здраве Факти за ползите и опасностите от кафето Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

от кофе латте толстеют Вие обожавате кафенето и в същото време внимателно наблюдавайте теглото си, преброявайте всяка калория, но по някаква причина се чувствате по-добре ... Независимо дали правите кафе с кафе, питате. Може би всичко е за коварството на млякото пяна? Както експертите предупреждават, всеки ден, пиенето на чаша от тази напитка може да "даде" кофеин 5 допълнителни килограма годишно.

- Кафето беше виновно за всичко. Всеки харесва лате, защото мастното мляко му придава специален вкус. Ако пиете повече от един лате дневно, а след това изгорите калориите, които получавате, е проблематично ", - казва ръководителят на организацията на фитнес инструкторите Gene Marnoch.

Кафето Latte включва кафе, мляко и захар. Ако калоричността на обикновеното кафе е 4-5 kcal, тогава млечната пяна със захар повишава съдържанието на калории няколко пъти. Така че 1 лъжица захар съдържа 30 kcal и 30 гр. 3.5% мляко е 15 kcal. Тук също така помислете.

Изследване на ежедневната диета от 2000 възрастни и тийнейджъри в Обединеното кралство показа, че латетите предпочитат да пият дори и от тези, които се грижат за здравето си и избягват нездравословна храна. В същото време те не разбират колко мазнини и захар всъщност консумират.

Обърнете внимание, че половината от британците страдат от наднормено тегло или затлъстяване, но експертите са сигурни, че ако хората във Великобритания не преразгледат хранителните си навици, броят на мастните тъкани ще се увеличи.

Сега знаете, че от кафето лате се мазнини и ако гледате теглото си отидете на по-малко калорични кафе. Какви други видове кафе има тук . Тук има голямо разнообразие от рецепти за кафе .


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Факти за ползите и опасностите от кафето

Мога ли да пия кафе по време на бременност и какъв ефект има кафето върху тялото на бременна жена

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква е отровата

В историята на безкофеиново кафе, за първи път кафе изгуби кофеин

Детронирайте митовете за кафе или какви ползи от кафето

Кафето унищожава миризмата от устата

Медиците са доказали: Кафето се държи като лекарство

Кафе и красота. Как може да се харесате на себе си и на вашето тяло с кафе: процедури за спа процедури, скраб, обвивки, инхалации, маски ...

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.