основен Кафе и здраве Факти за ползите и опасностите от кафето Какво пиете след вана или е чай и кафе полезни в сауна

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Какво пиете след вана или е чай и кафе полезни в сауна

Баня в деревне О, руска баня! Когато тя релаксира, помага да се раздели с умора и ненужни мисли. Лечебната пара прониква във всяка клетка на умореното тяло, ароматният мустак предава цялата девствена енергия на природата, която той държи в клоните си. И тогава хладната вода леко изпълва тялото с нови сили. Такава добра баня беше преди хиляда и сто години - това остава и днес.

И какво пиеш след банята? Знаете ли, че лекарите на черен чай и кафе не препоръчват да се яде в сауна. Това се дължи на високото съдържание на кофеин. В края на краищата, след като сте посетили парната баня, тялото се почиства, отпуска и ще навреди на допълнителната тежест върху сърцето. Много по-добре и по-полезно е да пиете чиста вода без газ, блато и релаксиращи билкови чайове с мента, майка и мащеха, лайка, листа от касис, евкалипт. Тук можете да варете и жълт кантарион (в малки дози), мащерка, плод на глог, куче роза и много други.

Сауна, сауна - сериозни неща. Трябва да се подготвите за посещението си. Избягвайте обилно хранене. Но също така не е необходимо да ходите на празен стомах. Яжте лесно - зеленчуци, плодове, лека каша за няколко часа преди парната баня.

Отделения от лечебни растения също се използват за производство на лечебна пара. Мента, липави цветя, мащерка, риган, жълт кантарион, майка и мащеха, маргаритка, градински чай - "аромат на степите", които подобряват терапевтичния, подобряващ здравето ефект на ваната. Вливането на листа от бреза, хвойна и липа е "горска приказка". Водата с малки добавки на бира или квас създава вкусен аромат на прясно изпечен хляб.


Приятен отдих! Добро здраве!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Факти за ползите и опасностите от кафето

Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

Мога ли да пия кафе по време на бременност и какъв ефект има кафето върху тялото на бременна жена

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Историята на безкофеиново кафе, тъй като за първи път кафе изгуби кофеин

Детронирайте митовете за кафе или какви ползи от кафето

Кафето унищожава миризмата от устата

Медиците са доказали: Кафето се държи като наркотик

Кафе и красота. Как може да се харесате на себе си и на тялото си с кафе: процедури за спа процедури, измиване, обвивки, инхалации, маски ...

Кафе и здраве

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.