Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Зелено кафе за отслабване

Похудеть от зеленого кофе Зеленото кафе за отслабване носи безценни ползи за нашето здраве. Тази напитка укрепва стените на кръвоносните съдове, понижава артериалното налягане, доставя организма с витамини и микроелементи. Но зеленото кафе има друга важна характеристика: помага за борба с наднорменото тегло. Ето само пет причини да включите ароматна напитка в менюто за ежедневно хранене:

  1. Двойна защита срещу свободни радикали. Тези вредни частици неизбежно се образуват в процеса на изгаряне на мазнини; те разрушават клетъчните мембрани и молекулите на естествения колаген на кожата. Това означава, че свободните радикали, които причиняват на кожата да отслабне, след като намали теглото си, става неприятна. Зеленото кафе съдържа огромно количество естествен антиоксидант - витамин С (4 пъти повече от лимон!). Той предпазва тялото от действието на свободните радикали. Зеленото кафе е и шампион в съдържанието на витамин Р, което значително подобрява ефекта на антиоксидантите.
  2. Стимулиране на бъбреците. Зеленото кафе е богато на калий, така че има забележим диуретичен ефект. Този микронутриент ще ви помогне да извадите от тялото продуктите от разлагането на мазнините, както и излишната течност, която преди това задържаше мастни натрупвания.
  3. Активиране на естествените механизми на изгаряне на мазнини. Катехините на зеленото кафе са наистина уникални органични съединения, които са мощни антиоксиданти (чрез силата на ефекта те надвишават витамин С 20 пъти). Струва си да се отбележи, че черното кафе няма такъв ефект, тъй като неговите катехини са в окислено състояние.
  4. Ускоряване на метаболизма. Зеленото кафе съдържа два пъти повече кофеин, отколкото зърната от обикновеното кафе. Кофеинът също така стимулира метаболитните процеси, като по този начин допринася за разграждането на подкожната мазнина.
  5. Зареждането на енергия за нови постижения в областта на отслабването. Кофеинът зелен кафе тонизира нервната система, дава жизненост и предизвиква вълна на енергия. В комбинация с танини има по-лек ефект върху нервната система. Следователно, след като изпиете чаша кафе, не можете да се страхувате от повишено кръвно налягане, ускорено сърцебиене и безсъние.

Един ден е достатъчно, за да се пият 3-4 чаши прясно сварено кафе, което служи като отлично допълнение към основното диетично меню. Между другото, тази напитка напълно успокоява жаждата. Има повече от 300 разновидности зелено кафе, така че има нещо, от което да избирате. Основното нещо е да запомните, че висококачествените кафе на зърна трябва да имат еднаква форма и цвят.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Факти за ползите и опасностите от кафето

Какво пиете след вана или е чай и кафе полезни в сауна

Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

Мога ли да пия кафе по време на бременност и какъв ефект има кафето върху тялото на бременна жена

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква е отровата

В историята на безкофеиново кафе, за първи път кафе изгуби кофеин

Детронирайте митовете за кафе или какви ползи от кафето

Кафето унищожава миризмата от устата

Медиците са доказали: Кафето се държи като лекарство

Кафе и красота. Как може да се харесате на себе си и на вашето тяло с кафе: процедури за спа процедури, скраб, обвивки, инхалации, маски ...

Кафе и здраве

Обем и структура на вноса на кафе в Русия (2010-2012 г.)

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.