основен Кафе и здраве Факти за ползите и опасностите от кафето Златни правила на момичето по отношение на храненето и спорта или основните компоненти на здравословния начин на живот

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


10/09/2013 13:29

Златни правила на момичето по отношение на храненето и спорта или основните компоненти на здравословния начин на живот

5 фруктов или овощей в день Всички искаме да бъдем млади и красиви, здрави и желани. И понякога се опитваме да играем спорт, да се опитаме да се храним правилно и да водим здравословен начин на живот. Но понякога не знаем нещо докрай и не е съвсем правилно. Така че, преди да сте златните правила на момичето за хранене и спорт. Надяваме се, с тях вашият бизнес ще се изкачи на хълма.

Основните компоненти на здравословния начин на живот :

 1. Започнете деня си с 1-2 чаши вода на празен стомах. За вкус можете да добавите парче лимон във водата. 10 минути по-късно пийте 1-2 супени лъжици растително масло, за предпочитане маслинено или ленено семе. Необходима е вода, за да се пречисти и събуди тялото и маслото - за да се осигури "правилната" мазнина, която помага да се увеличи обемът на гърдата и спомага за поддържането на менструалния цикъл. След 10-15 минути закуска.

 2. Помнете поговорката: Имате ли закуска сами ...? Следвайте това златно правило. Една добра пълна закуска ще ви даде енергия за целия ден.

 3. Имайте чаша кафе на сутринта. Кафето стимулира централната нервна система, увеличава физическото и умственото представяне.

 4. Опитайте се да ядете по едно и също време, така че тялото е свикнал и на време произвежда стомашен сок. Яжте поне 5 пъти на ден, на всеки 3 часа, но не забравяйте, че количеството храна, която ядете по време, трябва да се побере на 1 табела.

 5. След хранене, за почистване и запазване на зъбите, изяжвайте парче сирене или ябълка. Тези продукти съдържат микроелементи, които се борят с бактериите, причиняващи кариес.

 6. Вероятно сте чували, че след шест няма зло. Това не е съвсем вярно. Последното хранене трябва да се проведе 3 часа преди сън.

 7. Опитайте се да ядете храни с висок прием на въглехидрати сутрин, до 16 часа. След като предпочитате протеиновите храни.

 8. Златното правило за ядене на френски жени е да се дъвчат на храна, да се наслаждават на вкуса и да отказват закуски. Обърнете внимание! В допълнение, усещането за насищане идва след 20 минути, след като сте яли достатъчно. Само си представете колко можете да преглътнете през това време.

 9. Ако вече говорихме за французите, друго правило от Франция е да ядете най-малко пет плода или зеленчуци на ден.

 10. Няколко съвета за борба с неочаквани епизоди на глад извън графика: Вие самият не сте забелязали как са били в хладилника. СПРЕТЕ! Направете 20 седящи прозорци и скачайте 50 пъти от кухнята. Вземете вана с добавка на ароматни масла или отидете в магазина, по-добре не е хранителни стоки!

 11. Не забравяйте да пиете вода през деня. 2 литра на ден - това е норма, в горещия сезон той се увеличава. Пийте по-добре в малки глътки.

 12. Завинаги кажете сбогом на цигари, алкохол, газирани напитки, пушени продукти, колбаси, майонеза, чипове и бързо хранене. Свържете тези думи с целулита и с излишната мазнина в стомаха и страните. Те са нашите врагове!

 13. Дори полезните храни в големи количества могат да навредят много. Това се отнася за ядките и растителното масло. Поради високото съдържание на калории в тези храни, включете в диетата си много внимателно. Така че ядки на ден е достатъчно за 8.

 14. Хлябът от най-висококачествено брашно и така нареченото сиво съдържат същия брой калории. Предпочитайте ръжен хляб или го изоставяйте напълно.

 15. Всичките ви любими картофи ще съдържат най-много витамини, ако го приготвите в униформа. Можете да готвите и мас, но не се изпържи!

 16. Спортувайте 2-3 пъти седмично. Завършете всяка тренировка с опъване - това ще ви помогне да избегнете ненужно облекчаване на мускулите и да направите тялото красиво.

 17. Люлеенето на пресата не насърчава изгарянето на мазнините по корема, но помага да се увеличат мускулите под мастния слой. За да намалите мастната маса, непрекъснато се грижите за себе си и издърпайте корема, като натоварвате мускулите си.

 18. За да изгубите мазнините в областта на бедрата, въртете люлеещите се в областта на шията - разтеглете повече и ходенето като цяло ви позволява да държите краката си в тон.

 19. По време на спорта често слушаме музика, докато слушаме слушалки. Този начин да се насладите на любимия си изпълнител със сигурност е много удобен, но може да не е напълно безопасен. Лекарите съветват да се избягва използването на слушалки, "капчици", тъй като те насочват звука към тъпанчетата много по-интензивно и дават предимство на слушалките, чието качество на звука понякога надвишава слушалките.

 20. Хубаво е да забележите загуба на тегло след сауна или сауна, но не се заблуждавайте, мазнините не са отишли ​​никъде, само водата е излязла от тялото, което скоро ще се върне.

 21. Но противоположният душ е много полезен. Повишава кръвообращението, води до целулит, подобрява тена. И укрепва волята.

Списъкът на основните компоненти на здравословния начин на живот може да продължи и да продължи. Прилагането на тези прости златни правила трябва да помогне на момичетата да запазят красотата и младостта си дълго време.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Зелено кафе за отслабване

Съвети за тези, които искат да ускорят метаболизма в тялото и да отслабнат

Факти за ползите и опасностите от кафето

Какво пиете след вана или е чай и кафе полезни в сауна

Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

Мога ли да пия кафе по време на бременност и какъв ефект има кафето върху тялото на бременна жена

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква е отровата

В историята на безкофеиново кафе, за първи път кафе изгуби кофеин

Детронирайте митовете за кафе или какви ползи от кафето

Кафето унищожава миризмата от устата

Медиците са доказали: Кафето се държи като лекарство

Кафе и красота. Как може да се харесате на себе си и на вашето тяло с кафе: процедури за спа процедури, скраб, обвивки, инхалации, маски ...

Кафе и здраве

Обем и структура на вноса на кафе в Русия (2010-2012 г.)

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.