Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


31.10.2013 г. 12:11 ч

Зелено кафе. Плюсове и минуси

Как помолоть зеленый кофе Зеленото кафе стана широко разпространено след програмата на американската телевизия "Доктор Оз" през 2012 г. Потреблението на умерени дози от напитката от непечени кафе на зърна успешно помага в процеса на отслабване. Участниците в експеримента пиеха три пъти дневно за 400 mg напитка от зелен фасул 30 минути преди хранене. Те са загубили около 1 килограм за 2 седмици изследвания.

Кафето се изсушава естествено, без да се подлага на топлинна обработка, така че антиоксидантите и витамините да не се разрушават, а хлорогенната киселина в напитката помага да се изгарят мастните клетки. Процентът на съдържанието на кофеин е по-малък, отколкото при обикновеното черно кафе. Вкусът на зелената напитка е различен от обичайния, на някой, който напомня вкуса на фъстъците, и на някой, който напуска вкуса на тревата. Ако сте много неудобно пиете неподсладено кафе, добавяне на мед ще промени ситуацията малко. Ухапването на сладкиши и сладки, не знаете, не се препоръчва, така че да не постигнете загуба на тегло.

Карзины с зеленым кофе Екстрактът от зърна повишава тонуса, зарежда жизненост през целия ден, танинът подобрява мозъчната функция и ускорява метаболитните процеси. Неговото използване намалява риска от образуване на тумори. Като приемате зелено кафе преди хранене, ще забележите понижение на апетита и ще има достатъчно малки количества храна, за да охладите глада. Кафе основа се използва в борбата срещу целулита по време на опаковане процедури, провеждани както в салон условия и у дома. Масло от масло се използва за възстановяване на шикозната прическа и подсилване на ноктите с различни видове масаж, за да се даде еластичност на кожата.

Но прилагането на "магически зърна" има странични ефекти. Изпиването на питие късно вечерта не е препоръчително, ще ви бъде осигурена безсъние. Възможно е да има главоболие, тревожност, раздразнителност и понякога лошо храносмилане. Екстрактът е противопоказан при кърмачки и бременни жени. Към списъка с противопоказания се включват хипертония, диабет, тежки сърдечни и кръвоносни съдове, глаукома, гастрит и язва на стомаха. При приемане количеството калций в кръвта намалява, тази добавка не може да бъде приета при остеопороза. Това е противопоказано за приемане с нарушения, свързани с коагулиращата система на кръвта. Тази добавка трябва да се изхвърли, ако има поне едно от горепосочените заболявания в историята, дори ако силно искате да отслабнете.

Най-важното в борбата срещу мразеното наднормено тегло не е да навреди на използваните методи на тялото. Внимателно претегляне на плюсовете и минусите от загуба на тегло със зелено кафе. Като добавите чудо, слушайте собствените си чувства. Бъдете здрави!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе за отслабване е не само вкусна, но и здравословна напитка!

Зелено кафе за отслабване

Златни правила на момичето по отношение на храненето и спортните игри или основните компоненти на здравословния начин на живот

Съвети за тези, които искат да ускорят метаболизма в тялото и да отслабнат

Факти за ползите и опасностите от кафето

Какво пиете след вана или е чай и кафе полезни в сауна

Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

Мога ли да пия кафе по време на бременност и какъв ефект има кафето върху тялото на бременна жена

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Какво е декофеиновото кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква е отровата

Заточване на керамични ножове или как да изостряте керамичен нож у дома

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.