основен Кафе и здраве Факти за ползите и опасностите от кафето Как кафето влияе върху силата на мъжете

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как кафето влияе върху силата на мъжете

17.07.2015 10:40

Сексуальная девушка пьет кофе Забелязахте ли колко ни влияе кафето? Събуждайки се сутрин, няма нищо по-приятно да изпитате този вълнуващ атрактивен аромат. Това е като аромата на любимата жена - нежна и любезна. Искате да опитате тази напитка по-бързо, въпреки че разбирате, че колкото пиете, то винаги ще остане същото.

През последните години има много различни мнения за ефекта на кафето върху мъжката сила. Всички те са съвсем различни и съвсем противоречиви. Някои твърдят, че редовното използване на кафе има много положителен ефект върху сексуалните отношения, други са много негативни по отношение на това. Няма да спорим с тях. Тъй като няма идентични хора, няма идентични мнения по този въпрос. Но все пак, нека се опитаме да разберем как тази ароматна напитка действа в такава интимна сфера.

Както всеки знае добре, кафе е прекрасен афродизиак. След като пие чаша, жизнеността се увеличава, настроението се повишава и желанията стават по-остри. Това се дължи на кофеина в кафето, който тонизира нервната ни система, причинявайки импулсите, които минават по него, за да се движат по-бързо. Научно доказано, че пиенето на чаша кафе значително увеличава либидото както при мъжете, така и при жените. Ето защо, поканите момичето на романтична вечеря и й дайте чаша кафе, шансовете ви са значително увеличени.

Но заслужава да се отбележи, че ефектът на кафето върху нашите сексуални желания и възможности е едноетапен. Това означава, че няма продължителна експозиция. Особено не е възможно да се разглежда кафе, като някакъв вид предотвратяване на импотентност. Обратно, прекомерното пиене на кафе може да помогне за намаляване на сексуалното желание.

Наред с други неща, кафето съдържа различни вещества от растителен произход, които в своето свойство са близки до женския полов хормон естроген. При продължителна и прекомерна употреба на тази напитка, тези вещества се натрупват в тялото на един мъж и процесът на феминизация се осъществява. Натрупване на мастни депозити, увеличаване на гърдата от женски тип. Разбира се, всичко това не може да засегне мъжката сила.
Но не искам да плаша никого. Една или две чаши кафе на ден няма да навреди на сексуалното ви здраве. И може би дори обратното, ще помогне малко да се отпуснете и да се освободите. Как трябва да се уважава навсякъде и във всичко. Ако станете по-раздразнителни, имате безсъние и липса на сексуално желание, трябва да намалите консумацията на любимата си напитка. Ако усетите възхода на енергията, вие сте весели и весели, тогава правите всичко правилно.

Кофе и женщина


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе в леглото - най-добрата традиция на романтиците

Кафе за отслабване е не само вкусна, но и здравословна напитка!

Как да организираме романтична вечер

Златни правила на момичето по отношение на храненето и спорта или основните компоненти на здравословния начин на живот

Съвети за тези, които искат да ускорят метаболизма в тялото и да отслабнат

Факти за ползите и опасностите от кафето

Какво пиете след вана или е чай и кафе полезни в сауна

Дали лателата или коварството на млечна пяна растат от кафе

Мога ли да пия кафе по време на бременност и какъв ефект има кафето върху тялото на бременна жена

Какво е в кафето и колко калории в кафето

Какво е безкофеиново кафе и как да се намали съдържанието на кофеин в кафето, каква отрова има

Увреждане на енергийните напитки или с помощта на които продуктите да повишат ефективността, без да навредят на тялото ви

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.