основен Кафе и бизнес Доставяне на храна вкъщи от ресторанти - бизнес, който се прогнозира от голямо бъдеще

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


16.02.2013 15:32

Доставяне на храна вкъщи от ресторанти - бизнес, който се прогнозира от голямо бъдеще

Доставка еди круглосуточно Доставката на храна у дома от ресторанти в днешните големи градове започва да надхвърля продажбите на някои видове продукти, като например пица, суши, ролки, в традиционните търговски пунктове. Така, сега оборотът на този сегмент на пазара вече е надхвърлил един милиард долара. Експертите на инвестиционния фонд AddVenture прогнозират, че пазарът за доставяне на храна на къща в Русия ще се удвои до 2015 г.

Огромният потенциал, който има пазар за доставяне на храна до къщата от ресторанти, може да се развие чрез привличане на региони. В повечето градове на Русия културата на доставка все още не е достатъчно развита. Необходимо е да започнете с реклама, отстъпки за цените и промоционални оферти, както и да привлечете гурмета на светлите вкусови предимства на супер оригиналните рецепти.
Но най-важният аргумент в този бързо развиващ се бизнес все още се счита за вкусните характеристики и външния вид на храната, доставена в къщата. Добрите готвачи и пресни висококачествени продукти остават дефицит, въз основа на който популярността на определена институция зависи пряко от всички произтичащи от това конкурентни предимства. Също така трябва да се обърне голямо внимание на логистиката, за да се осигури необходимата бърза доставка на поръчаното меню на посочения адрес. В условията на неспокоен градски трафик в руските градове, победителят е този, който бързо ще вземе горещата ароматна пица на гладен клиент.
Доставка продуктов В Москва се правят ежедневно няколко десетки хиляди поръчки за доставка на различни ястия, от които не по-малко от 30% се извършват с помощта на световна мрежа. С течение на времето, повечето поръчки за доставка на храна ще станат онлайн. Профилните сайтове, които доставят храна у дома от ресторантите, ви позволяват да достигнете до максималната целева аудитория. Поръчките чрез интернет са удобни и изключително функционални, което примамва повечето руски потребители да поръчат различни ястия чрез системата за онлайн поръчки. С развитието на същия темп до 2015 г. пазарът за доставка на храна у дома от ресторантите в Русия ще бъде най-големият в Европа. Но този бизнес на европейския и руския пазар е доста далеч от чужбина. В Америка доставката на храни е много голяма зона за приходи, която според грубите оценки ежегодно носи между 40 и 50 милиарда долара.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Източници на вдъхновение - художникът приготвя чаша кафе вместо четка

Притчата за щастие Чаши кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година!

Как да организираме романтична вечер

Денят започва с чаша кафе!

Кафе и цигари - филм-borime, над който режисьорът работи 17 години

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Шоколадово кафе в стил торин

Студено кафе маймуна опашка

Сортовете кафе на зърна: Liberal, Robusta и Arabica или основните характеристики и отличителни черти на кафе на зърна

Кафява сочена с крушови или ябълкови сокове

И вие знаете, кафе със сладолед, както се нарича или рецепта кафе-glasse (стъкло)

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.