основен Кафе и бизнес Няма прилични институции, работещи на старо оборудване

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Тайните на успеха за ресторантьори

Как готовят кофе в кофейнях Десетки хиляди предприятия за обществено хранене оперират в цялата страна. И всяка година те стават все повече и повече. Между тях, безкрайно трайна истинска конкуренция. Някой се втурва в лидерите, но някой се предаде и напусне състезанието. Понякога играчите променят места. Какво помага най-добре да останеш най-доброто от години?

Някой мълчи, оставяйки рецепти за късмет със себе си, някой ще каже, че всичко е в добро планиране и добро разположение, някой ще хвали готвача си. Но малко от собствениците на заведенията ще заявят, че случаят е в един близък екип, който те взеха много дълго и професионално оборудване за ресторанти, които имат кухня. Да, втората точка е най-важният термин. Колкото по-успешно се проектира пространството и по-модерните устройства в него, толкова по-бързо и по-добре персоналът може да подготви ястия.

Дори чаша ароматно кафе няма да работи без модерна кафемашина . И представете си, ако една чаша кафе, да, и различни видове, в същото време ще поръчате 5-10 клиенти? Как да има време, как да задоволява нуждите на аудиторията на институцията? Не бъдете алчни и купувайте оборудване, което отговаря на съвременните изисквания. Ако театърът започне с закачалка, а след това култово кафе - от кухнята .

Дистрибуторските линии, фурни, фурни за пица , топло шкафове, фритюрници, мармити , електрически тигани ... Списъкът продължава вечно. Тези и много други устройства помагат на кухненския екип да работи бързо, гладко, без да се преструва, че е готов за ястието.

И ако има бара в институцията, как може да функционира правилно без лед машина и хладилник за напитки? Няма начин. Приготвянето на коктейли изисква много съставки, а някои от тях без охлаждане нямат естетически и преди всичко вкус.

Да, и в края на краищата, след посетителите е необходимо бързо да извадите и измиете съдовете. Да, така че вилиците, лъжиците и всичко останало всичко беше безупречно чист. Малцина ще се осмелят да се върнат в институцията, ако за последен път намерих коса на чинията или петно ​​върху чашата.

Така че, ако решите да отворите кафене, ресторант, кръчма или друга институция, започнете да създавате доказана голяма организация, която не само предлага професионално оборудване, но е в състояние от самото начало да работи по проектирането и подреждането на кухнята. Само по този начин вашата институция ще стане популярна и ще заеме достойно място сред най-добрите институции на града.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафемашини и кафеварки

Производители на кафе машини: Philips Saeco (Filips Saeko) - европейски лидер на производителите на кафе за дома

Oregon Scientific BAR339DP - стилна прогноза за времето за дома

Защо се нуждаем от антистатични пакети?

Камери за замразяване - нещо, без което не можеш да живееш

Къде да поправя машината за еспресо?

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Кафе-къщи от цял ​​свят

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.