основен Кафе и бизнес Как да изберем подходящите места за кафе машини

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


15.04.2014 10:15

Как да изберем подходящите места за кафе машини

Торговый кофе автомат Правилният избор на място за кафе машини ще донесе допълнителна печалба. В края на краищата, колкото повече хора използват, толкова повече доходи ще бъдат. Модерните вендинг машини са доста сложни и скъпи електронни устройства, оборудвани с кофи за кафе, захар, мляко на прах и т.н., смесители, чаши за кофи, отделения с бъркалки за еднократна употреба, приемници за банкноти и монети. Кафе машините имат впечатляващи размери и транспортирането им с неуспешен избор на място изисква допълнителни разходи за услугите на превозвачи и превозвачи. Следователно, избирането на правилното място "риба" е взето сериозно.

Основни критерии за избор на място

  1. Устройството трябва да бъде видимо отдалечено, да изберете големи открити пространства. Тя трябва да привлича вниманието и да предизвиква апетит.
  2. Опитайте се да инсталирате кафе-машини до зоната за отдих, пейки, за да можете да пиете кафе, но не и на удобно място.
  3. Социалният статус и доходът на дадено лице трябва да му позволят да похарчи определена сума пари за чаша кафе. Следователно, си струва да обърнете внимание на това, кой най-често посещава мястото, което сте предприели.
  4. Също така си струва да се обърне внимание на възрастта на посетителите. По-възрастните хора се страхуват от автоматизацията и я заобикалят.

На кои организации трябва да се обърне внимание на инсталирането на кафе машина

  • Офис сгради. Според резултатите от изследването, компаниите с повече от 50 души и стабилната, конкурентна заплата са добро място за поставяне на търговско устройство.
  • Пазари и търговски центрове. Както знаете, пазаруването отнема много енергия, а кафе дава бодрост и настроение. Оказва се, че кафета и пазаруването се правят един за друг.
  • Висши и професионални образователни институции. Студентите с удоволствие ще пият любимата си напитка на почивка. И както свидетелства практиката, младите хора са по-склонни да използват автоматичното оборудване, отколкото да прибягват до барманските услуги.
  • Фоайе на хотели, чакални зали на летища, клиники, данъци, пътна полиция. На тези места хората имат време да пият кафе, ако чакат своя ред или определения час. И често кафе е необходимо, ако например нощният полет и наистина искат да спят.

Разбира се, не само избора на правилното място за кафе машини е основният критерий за успех. Ако вашите клиенти получат наистина вкусна и ароматна напитка, произведена от такива сортове като истински арабика и robusta, както и в компанията Megavend www.megavend.ru, те ще ви се връщат отново и отново, като карат своите приятели, колеги и клиенти. И дори евентуално наемодателят ще намали наема ви, което със сигурност ще увеличи печалбата ви.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Характеристики на автомати за продажба на шоколади

Кралство на вендинг автомати или автомати за продажба на земята на изгряващото слънце

Вендинг бизнес

Монтаж на кафе машини

Професионално оборудване - ключът към успеха на ресторанта

Дали марката кафе машини изчерпва много?

Как да отворите малко кафене: избор на оборудване

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Вендинг бизнес: гарантирано успешно развитие

Някои полезни съвети за любителите на кафе

Тропически коктейл с лед и кафе Nespresso

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.