основен Кафе и бизнес Избор на кафе машина за кафене или кафе машина. Кой да даде предпочитание. Какво да мислите преди да купите

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Избор на кафе машина за кафене или кафе машина. Кой да даде предпочитание. Какво да мислите преди да купите

08/28/2014 19:31

Кофе в офисе Офис машината за кафе вече отдавна е сред елементите, необходими за нормална работа. Чаша кафе помага да се премахне умората, стимулира умствената активност, добре, а само повдига настроението. И какви напитки се предлагат по време на срещи и бизнес преговори, в много отношения говори за имиджа на компанията. Малко вероятно е дори и най-скъпото кафе в момента да е подходящо.

Кафе машини

Процесът на готвене на тази ароматна напитка е доста сложен. Неговите ценители го възприемат като някакво свещено действие: изисква вода с определена температура, прясно смлени зърна, ясни пропорции на съставките. Ясно е, че за офиса това е неприемливо. Тук се нуждаете от бърза опция за готвене. Само кафе машините могат да ви помогнат.

Когато избирате кафемашина, трябва да знаете, че те са домакински и офис. Разликата между тях е, че дизайнните особености на последното позволяват да се подготви голям брой части за определен период от време. Всички останали функции са еднакви. Във всяка кафе машина има микрокомпютър, който ви позволява да регулирате степента на пълнене на чашата, силата на напитката, времето за изключване,

Видове кафе машини

Тъй като това оборудване е много популярно, има огромен брой модели, които се различават по принципа на работа. Приема се да се разпределят:

  • капково;
  • капсула;
  • автоматично;
  • кафенета и др.

Изборът на конкретна опция зависи от броя на хората в офиса и възможността за водоснабдяване. За малките офиси, в които няма възможност за водопровод, те обикновено купуват машина за капково капене. Той е много прост и непретенциозен при работа и поддръжка. Алтернатива на това е капсуловният модел. Принципът на действие е същият, но използвайте кафе, опакован в запечатани капсули.

Ако кафенето в офиса се изисква в големи количества (от сто дози на ден), тогава само автоматичното кафе машина може да се справи с това. И за големите корпорации или бизнес центрове, е по-рационално да инсталирате вендинг хазната.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да изберем кафемашина

Кафемашини и кафеварки

Да наемете кафемашина - как да не се привързвате към измамници?

Производители на кафе машини: Philips Saeco (Филипс Саеко) - европейски лидер на кафемашини за дома

Обогатява ли се марката кафе машини?

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Кафеварите са най-доброто средство за бързо и висококачествено приготвяне на кафе

Рецепти за кафемашини и кафе машини

Избор на кафе машина за офиса

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Капсула кафе машини: запознайте се!

Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Кафе машина - мечтата на кофеина

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.