основен Кафе и бизнес Отваряне на кафене от нулата: полезни съвети

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Отваряне на кафене от нулата: полезни съвети

01/05/2015 10:56

В кофетерии десерты и кофе Кафената къща е място, където любителите на кафе могат да се насладят на различни видове ароматна напитка и да имат лека закуска. Като правило, в институции с този формат се предлагат десерти и сладкиши, но има и бистро кафенета, където можете да си поръчате сандвичи или салати. При откриването на подобна институция има определени финес. Например, за забавление и привличане на общественото внимание към процеса, можете да поръчате диод шоу. Така че откриването на Вашата институция ще бъде запомнено от обществеността. Но какво трябва да знае един бизнесмен, когато планира откриването на кафене?

Изчертаване на менюто и декориране на стаята

Най-популярните напитки в специализираните кафенета са еспресо и ристрето, капучино и лате, мока и американски. Клиентите могат да избират от разнообразие от чаши или добавки, като сиропи или шоколадови чипове. Всички тези съставки трябва да бъдат закупени в началния етап. На първоначалното ниво на закуски има само няколко вида сладкиши и десерти. Освен това, ако институцията набира популярност, ще бъде възможно да добавите салати и студени закуски. В допълнение към разширяването на менюто в бъдеще ще бъде възможно да се организират интересни изненади за гостите. Например, неонско шоу. Това ще позволи на вашето кафене да се откроява от другите в града.

Интериорът трябва да бъде декориран в топли цветове, като се избягва например крещящо червено или мрачно синьо. Перфектно подходящ за слънчев жълт, деликатен прасковен, пастелно розов или кафяв цвят на кафе на зърна. Благоприятно решение за декориране на стените на такова помещение ще бъдат кафето мотиви или изображения на устните поливане десерти. За да създадете подходящата атмосфера, най-добре е да използвате услугите на професионални дизайнери.

Не забравяйте, че в началния етап не създавайте прекалено голямо меню, тъй като случаят може да не се случи. За начало, достатъчно е да се ограничите до минимален асортимент кафе напитки и печени стоки. Постепенно с развитието на институцията асортиментът може да бъде разширен.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайно японско кафене Старбъкс

Ресторанти: какво изненадва посетителите сега?

Кралство на вендинг машини

Как да направите бизнес, продаващ кафе?

Вендинг бизнес

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Характеристики на автомати за продажба на шоколади

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Видове кафе машини за дома

Легендарната кафе-сладкарница Antico Caffe Greco (Cafe Greco) в Рим, Италия

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.