основен Кафе и бизнес Топ 10 покупки в интернет. Какво най-често се купува онлайн и защо

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Топ 10 покупки в интернет. Какво най-често се купува онлайн и защо

10.02.2015 22:35

Кофе у ноутбука Пазаруване в онлайн магазини за дълго време никой не е изненадан. През годината милиони продукти се продават чрез онлайн магазини, които сме поставили според степента на тяхната популярност.

  1. Това място беше заето от малки домакински уреди и електроника, поради факта, че не изисква високи разходи за доставка, а цената за това е много по-ниска, отколкото в обикновените магазини. Рискът от закупуване е сведен до минимум от факта, че покупката ви е в холистичен фабричен пакет.
  2. Заемат лаптопи и компютърни аксесоари. Купете модела, от който се интересувате, директно от самите производители, което може да намали, а не и големи разходи. Също така голямо предимство е широка гама, която не може да бъде представена от обикновен магазин.
  3. Смартфони, таблети, мобилни телефони, чиито нови модели излизат със завидна константа. И ниските цени за тях не могат, а моля, купувачите.
  4. Парфюмите и козметиката, които толкова много се схващат като онлайн магазин, няма да работят за никого. В крайна сметка, асортиментът им не е просто голям, а огромен.
  5. Детски продукти, които се представят от играчки до дрехи. Голямото разнообразие от играчки е разделено на възрастовата граница, за да можете лесно да навигирате в предлаганите продукти.
  6. Странно, но се занимава със софтуер, чието търсене нараства всяка година. Много хора предпочитат да купуват лицензирани цифрови продукти, за да защитят себе си и информацията си.
  7. Само седмото място е заето от закупуването на дрехи, защото е много трудно да се досетите с размера, от който се нуждаете. Когато купувате дрехи в чужбина, има възможност да купите добри неща за почти нищо, но си струва да си припомним, че си струва да купувате неща само от доверени и добре познати продавачи.
  8. Тази линия е заета от всички възможни разплащателни карти. Този термин означава попълване на мобилния Ви профил, заплащане за услугите на кабелни и интернет оператори, закупуване на развлекателно съдържание чрез мобилни магазини.
  9. Деветото място се занимава с купуването на всички видове билети. Редица закупени билети започват с билети за въздушен и железопътен транспорт и завършват с билети за театър или кино.
  10. Почетно последно място заемат големите домакински уреди. Изкупуването не стана популярно поради факта, че ползата от предлаганите ниски цени със сигурност е преодоляна от високата цена на доставка.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

И вие знаете, че доставката на кафе не е единственото предимство на онлайн магазините

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Доставяне на храна у дома от ресторанти - бизнес, който се прогнозира от голямо бъдеще

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Букет кафе или чай - оригинален подарък със собствените си ръце

Вендинг бизнес: гарантирано успешно развитие

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Как да направите бизнес, продаващ кафе?

Обогатява ли се марката кафе машини?

Най-новото от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Чаша кафе, камина, каре с ръкави - тук е, уютна зима

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.