основен Кафе и бизнес Производство на капсуларно кафе в Русия: конкуренцията прави кафето още по-добро

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Производство на капсуларно кафе в Русия: конкуренцията прави кафето още по-добро

04/08/2015 20:15

Как выглядит итальянский эспрессо Ако най-малко веднъж при избора на кафе в супермаркет си помислихте колко дълго и трънлива мина през тези зърна преди да стигнете до щанда на магазина, тогава търсите качествен продукт за готвене на известната освежаваща напитка, поне у дома.

Искам да отбележа веднага, че в моята практика многократно трябваше да бъда убеден в неразбирането на мнозинството по отношение на сложния и многостепенния процес на създаване на правилните кафе на зърна. В края на краищата, кафето е не само специална насаждения, събиране и транспортиране на плодове! Всъщност много хора със сигурност ще бъдат изненадани, когато научат, че преди опаковането на продукта продуктът преминава през няколко задължителни стъпки за обработка, така че всеки от крайните потребители да има възможност да приготви напитка, пълна с богат вкус и уникален вкус.

Това прави нашата компания "Брил Кафе", единствената в Русия, която произвежда капсули за кафе машини. В нашето кафе ние първо ценим качеството, което считаме за основната разлика на нашия продукт от чужди аналози. В допълнение към идеалния ароматен компонент, компанията винаги уверено печели конкуренцията поради много по-ниската цена на своите капсули в сравнение с изявени конкуренти.

Етапи на създаване на перфектно кафе от "Брил Кафе"

Така че, аз ще ви кажа по-подробно за процеса на нашето производство, аз не се страхувам от тази дума, от благородни зърна.

  • Покупка и доставка

"Брил Кафе" купува калибрирани зелени кафе на зърна само на категорията на премията. Продуктът идва от нас от европейските пристанища, които първоначално се доставят от плантациите на Колумбия и Бразилия, а също активно работим с азиатския пазар, където нашите доставчици са доставчици от Виетнам.

  • съхранение

Съхраняваме всички внесени торби от кафе на зърна (всяка чанта е 60 килограма от избрания продукт) в нашия производствен склад в района на Тула. Тук се провеждат всички етапи от производството на пълен цикъл за производство на LEP капсули.

  • печене

Компанията "Брил Кафе" отговаря компетентно и отговорно за целия процес на производство на кафе, тъй като нашите капсули са предназначени да запазят цялото богатство на аромата и деликатния вкус на прясно приготвеното кафе. Това се отнася за следващия етап - печене: ние регулираме процеса в зависимост от сортовете кафе, както и от реколтата до културата, постигайки стабилен вкус.

Аппарат для обжарки кофейных зерен

В цеху по производству кофе

Необходимостта от такава сложна селекция се дължи на една проста причина: зърната, отглеждани на същата насаждения, но в различно време, могат да имат различни вкусови и ароматни свойства и размера на фракцията, което задължително ще се отрази на крайния продукт. Ако разбирате кафето, със сигурност оценявате този подход и лесно разбирате какво е заложено.

В процеса се използва италианска пещ за конвекция, която позволява равномерно изпържване на всяка единица кафе в пълен размер и на цялата повърхност, която дава чист и вкусен зърно в изхода.

  • охлаждане

Най-често в процеса на охлаждане се извършва кафе на открито под влиянието на охладителя. Този подход намалява степента на печене на зърна поради дълъг контакт с кислород.

Ние от компанията "Brill Cafe" отидохме по-далеч и закупихме агрегатите за азотно охлаждане. Процедурата не отнема много време (около 20 секунди) и има моментно въздействие (поради температура -191 ° C): запълване на пространството с течен азот, изместване на кислорода, което ви позволява да запазите аромата и винаги да получите стабилно зърно с определен предсказуем вкус.

  • Опаковка на кафе на зърна

Последната стъпка преди изпращане на стоките до нашите дистрибутори. В рамките на 3 дни кафето трябва задължително да почива, така да се каже, "да си поеме дъх" (преди края на всички физически и химически процеси) и едва след това разбъркваме сортовете, за да получим необходимите видове кафе на зърна. Опаковката в малки контейнери се съхранява в по-големи кутии от 6 кг.

По-нататъшните NABRO, TAIDE, ETNA и UNIO (всички видове кафе на зърна) се изпращат на партньори: в ресторантьорската верига, в различните кухни на страната ни, корпорации, компании и т.н., където местните бариста (или самите служители) техните клиенти (или за тях самите).

Със сигурност вече сте опитали кафето "Брил Кафе" във вашия град: мрежата се разраства бързо само благодарение на нашата специална система за продажби - агентска търговия, за която можете да научите повече в статията на нашия търговски директор Алексей Мамонов, публикувана на добре познатия уебсайт.

  • Опаковане на капсулално кафе

Опаковането на зърната в капсули включва първо смилането им на напълно автоматизирана линия, чието оборудване работи на принципа на конвейера и изисква минимална намеса на оператора, по-често за настройка и контрол.

Упаковка кофе в капсулы

Освен това, също в автоматичен режим, готовото смляно кафе се разпределя върху капсулите и се набива. Линията дава 75 готови капсули с кафе на минута.

Необходимо е да се отбележи, че при опаковане от капсули се отделя кислород, като в кафето се оставя само азот и остатъчен въглероден диоксид (специфичната част на кислорода в капсулата е 0,01%). Това се прави, за да не се "убие" цялото букет кафе с тамян, така че почти окончателното пържено и прясно смляно кафе се доставя на крайния потребител.

Уникалната техника ви позволява да бъдете сигурни, че всеки един от вас купува капсула "Brill Cafe" получава продукт с всички нотки на аромати, присъстващи във всяко от нашите кафета: Aria, Fuoco, Acqua или Terra.

Презентация кофе Брилль Кафе

Компанията стриктно спазва нормите на това еспресо, а именно 7,0 грама кафе в една капсула с допустима грешка от 0,1 грама. Такова количество кафе за една порция еспресо се извежда и изчислява от истинските съдии на тази напитка - италианците. След изчисленията си това еспресо е 30-35 ml екстракт от кафе, който се набира в рамките на 25-30 секунди.

Перфектно еспресо - във всяка къща: сега е реалност

Означавайки градирането на всички сортове кафе, нека кажем, че еспресото е основата за всички останали видове. Ето защо, ако можете да заварявате основата в перфектни съотношения, то тогава всяко мокасино или, да рече, latte ще бъде твое.

Кафемашини и капсули от "Брил Кафе" са създадени, за да улеснят всеки един от вас процеса на получаване на правилното истинско еспресо. Можем уверено да кажем, че е лесна, проста и достъпна за всички, защото капсулата ви позволява да приемате кафе на най-високо ниво в домашната среда.

Дегустация кофе

С уважение,
генерален директор на "Кафе Брил" Антон Акифиев.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Незабавно замразено сушено кафе - какво е то и как е направено

Рецепти за кафемашини и кафе машини

Кой е измислил машината за еспресо и какво трябва да е точното италианско еспресо кафе

Учените са дешифрирали генома на кафето - какво да очакват от новите научни открития

Защо се сервира кафе със студена вода

Правилна поддръжка на еспресо машината

Как расте кафето и легендата за откриването на тази чудесна напитка

Историята на кафе в турски или като кафе се превърна в национална напитка в Турция

Италиански традиции в използването на кафе или информация, за да помогне на пътниците - кафеварките

Историята на безкофеиново кафе, тъй като за първи път кафе изгуби кофеин

Как обикновено готвя кафе в турчин - добър съвет

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.