основен Кафе и бизнес Отнемане на кафе или как да организирате бизнес: Вземете кафе с вас!

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Отнемане на кафе или как да организирате бизнес: Вземете кафе с вас!

05/05/2015 21:37

Кофе to go Все по-популярно е използването на нашето бързо обслужване. Вземете кафе с вас. По улиците на градовете често можете да намерите павилиони и коли, оборудвани с кафе машини, които предлагат на всеки ароматна напитка в хартиени чаши с капак. Съгласете се, като удобно да се разхождате по сенчести градски пътища или да бързате да работите сутрин пеша или в кола, да пийнете освежаващо естествено кафе.

Тези, които искат да вземат кафе с тях, растат от ден на ден, което означава, че се появява отлична идея за бизнеса. Допълнително привличане в тази посока се дължи на факта, че тя не изисква големи инвестиции и има кратък период на изплащане. Но все пак трябва да започнете бизнес с бизнес план, в който трябва да поставите всичко в ред.

Бизнес план "Кафе"

Как работи

Пивоварен бар от естествено кафе. Купувачът получава готовата напитка в пластмасова чаша и пие на всяко място, което му харесва, т.е. взима кафе с него, откъдето идва и името. За да не се разлее кафе, горната част е покрита с капак, а за няколко чаши едновременно има специални картонени стойки за еднократна употреба.

Возьмите кофе с собой

Място на продажба

Точката на продажба на кафе за излизане може да се намира както в сградата (търговски център, жп гара, спортно съоръжение и др.), Така и на улицата. Високата проходимост на активните хора е основният компонент на успеха. И започване на бизнес е точно с избора на място и обсъждане на наем. Ако възнамерявате да организирате продажбата на кафе на открито, опитайте се да привлечете вниманието, като например издавате своя павилион под формата на чаша за кафе.

Торговая точка кофе на вынос

Регистрационни документи

За малко кафене ще бъде достатъчно да се регистрира индивидуалното предприемачество в правителствените агенции и данъчната инспекция, както и да се получи разрешение за търговия със SES, тъй като дори продажбата на кафе със себе си се счита за институция за обществено хранене. Представителите на тази служба ще проверяват спазването на санитарните норми веднъж годишно.

Разходи за оборудване

Първо трябва да закупите:

  • кафе машина, по-добре е, ако ще бъде с вграден мелница и капучино, за разбиване на мляко. Това ще ви позволи да разнообразите менюто си и да включите: cappuccino, latte, maccaccino с други напитки с добавяне на млечна пяна.
  • кафе мелница, ако не го купи с кафе машина.
  • хладилник, малък вариант.

Персонал на мини-кафе

Малка част от мястото за продажби дава възможност да работите за един човек. За да се осигури непрекъсната работа по уикендите и празниците, е по-целесъобразно да се организира работа на смени за двама баристи. Задължително условие за служителите, работещи с храни, е наличието на здравен запис. Един от компонентите на бизнес успеха е персоналът, който е добре запознат с рецепти за кафе напитки и може да помогне на клиентите да изберат питие.

Разходи за продукти

В зависимост от пропускателната способност на площадката се изчисляват разходите за материали: кафе на зърна, чай, вода, захар, мляко, чаши, капачки, държачи за горещи чаши и няколко чаши, салфетки. Средно 3 от 100 души купуват кафе, което да отнеме - това ще ви помогне да изчислите грубо разходите за материали на месец. По-точно можете да направите това, като анализирате търсенето в действителност.

Расходные материалы для кофе

Заключение и рентабилност на бизнес плана Отвеждане на кафето

Въз основа на гореизложеното можем да заключим, че организацията на бизнеса с кафе изисква добри организационни умения и значителни разходи, но има достатъчно висока рентабилност от 40-60%. Възстановяването на този проект ще бъде от 1,5 до 2 години.

Най-доброто от късмет!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кралство на вендинг машини

Как да направите бизнес, продаващ кафе?

Дизайнери в услуга на кафеварките

Кафе машини като бизнес

Вендинг бизнес

Характеристики на автомати за продажба на шоколади

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Отваряне на кафене от нулата: полезни съвети

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.