основен Кафе и бизнес Кафе с вас: погрижете се за комфорта

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе с вас: погрижете се за комфорта

15.10.2016 19:41

Необычный стаканчик для кофе Закупуване на кафе с вас в институция или на улична изложба, всеки клиент иска да получи вкусна напитка, която ще бъде удобна за пиене просто в движение или прехвърляне в колата, офиса, парка и т.н. За да се постигне това, е важно да се осигурят купувачи не само с удобни чаши с капаци, но и с допълнителни аксесоари. В този случай е важно купувачите на чаши да се купят в онлайн магазин или да поръчат маркови продукти от специализирана фирма. Наличието на тези аксесоари значително ще увеличи лоялността на клиентите поради различни причини.

Ролята на подводниците при закупуването на кафе с вас

В зависимост от характеристиките на дизайна тези устройства изпълняват няколко функции наведнъж, включително:

  1. Удобно прехвърляне на очила. Подложките могат да бъдат проектирани за 1 или повече контейнери с кафе. Всеки от тях е удобен по свой собствен начин, когато носи чаши. Моделите, предназначени за 2-4 напитки, ви позволяват да ги носите, като ги държите в една ръка.
  2. Запазване на топлината. Големите гофрирани картонени държачи за чаши намаляват загубите на топлина от страните на стъклото, така че напитката остава гореща много по-дълго, дори и при външно студено време.
  3. Удобно държане на стъклото. Продуктите, предназначени за един контейнер, осигуряват максимално удобство при пиене на напитка, защото благодарение на държача за чаши горещото кафе не пече дланта през стъклото.

Освен това, стабилните държачи за чаши, предназначени за няколко контейнера, осигуряват надеждно закрепване на напитки на не идеална плоска повърхност. Поставете чаша на оребрена пейка или само на земята по време на пикник може да бъде проблематично поради повърхностни дефекти. Със стъклен държач този проблем се решава незабавно.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Отнемане на кафе или как да организирате бизнес: Вземете кафе с вас!

Кралство на вендинг машини

Как да направите бизнес, продаващ кафе?

Дизайнери в услуга на кафеварките

Кафе машини като бизнес

Вендинг бизнес

Характеристики на автомати за продажба на шоколади

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Отваряне на кафене от нулата: полезни съвети

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.