основен Кафе и бизнес Правна почивка за кафе почивка: описание, меню, организация, снимка

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Правна почивка за кафе почивка: описание, меню, организация, снимка

11/06/2016 16:42

Веселая кнопка на клавиатуре Какво е кафене почивка тези дни, вероятно, всеки знае. Кафе пауза на английски означава кафе-пауза или кафе-пауза.

Тази концепция произхожда от миналия век през 1936 г. в Съединените американски щати. Всичко започна с рекламна компания с мигновено кафе. Производителите, за да популяризират тази напитка, започнаха да влизат в традицията, за да направят кратки паузи в сериозни събития с чаша кафе.

Кратката пауза от 15-40 минути позволява не само малко отпускане и лека закуска, но и чат в спокойна атмосфера с участници в бизнес среща или конференция. В допълнение към кафе, чай, сладкиши, сандвичи и малки закуски обикновено се предлагат. Масата е изложена на принципа на шведска маса, т.е. гостите имат лека закуска, без да седи на масата.

Дали това е планирано маркетингово движение или наистина страхотна идея е точно сега, е трудно да се каже дали да се направи, но да се направи пауза в кафето пиене работи стана навик днес не само в големи събития, но и в работата на обикновени офиси. Все по-често работодателите наемат професионална кафе машина и позволяват на служителите да си починат за отлично кафе, приготвено от зърно.

Организация за кафене

За организаторите на кафе паузи можем да дадем следните препоръки:

  • Напитки - основен компонент на кафе пауза. Наличието на топли и студени напитки е желателно. Чай, кафе, което може да бъде или разтворимо, или естествено. Искаме да обърнем внимание на факта, че една кафе машина, дори професионална, не може да се справи с голям поток от хора, които искат да опитат ароматна напитка. Затова препоръчваме предварително приготвяне на кафе на зърна и наливане в специални термози за ресторанти, които могат да бъдат наети.
  • За предпочитане е, особено ако се срещате с чуждестранни делегации, използвайте захар, сметана, бисквити и др. в отделни опаковки. Чуждестранните гости често често се интересуват много от личната хигиена.
  • За предпочитане е съдовете да са от стъкло и порцелан. На масите лежеше покривката, сложиха салфетките.
  • Демократичният формат на кафе паузи не означава наличието на сервитьори. Всеки служи сам.
  • Колкото по-високо е статутът на участниците, толкова по-качествен и скъп трябва да служи, толкова по-сложно е да се украсяват и обслужват масите.
  • Имате ли нужда от музика за кафе паузи? Лесният музикален фон е приемлив, но в повечето случаи може да е излишен.

Фото-меню за кафе паузи

Кафе и чай, както и вода и сокове - неразделна част от менюто за кафе паузи. Какво да включите и как да сортирате масата с красив вид, вижте снимката:

Что подать на стол в кофе паузу

Оригинальная сервировка стола

Фото-меню фуршета

Приятного аппетита

Пожелаваме ви късмет в организирането на кафе паузата. Нека гостите останат доволни, а прекъсването на кафенето благоприятно ще повлияе върху резултатите от Вашето събитие!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе с вас: погрижете се за комфорта

Отнемане на кафе или как да организирате бизнес: Вземете кафе с вас!

Как да направите бизнес, продаващ кафе?

Вендинг бизнес

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Характеристики на автомати за продажба на шоколади

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Видове кафе машини за дома

Франчайз кафенета - предимства и недостатъци

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Отваряне на кафене от нулата: полезни съвети

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.