основен Кафе клаташ Тайните на вкусното и здравословно кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Тайните на вкусното и здравословно кафе

Секреты приготовления вкусного и полезного кофе Натурално прясно приготвено кафе, от което тече несравним богат аромат на миризма - какво може да бъде по-желано в ранните сутрешни часове през делничните дни и почивните дни? За да започнете деня си с такава освежаваща напитка, пълна с вкус, ще трябва да положат много усилия - да изберете и купите правилното кафе, да го нанесете на желаната фракция, да спазвате правилата за съхранение и да го подготвите правилно. Или просто купете кафемашина за дома и поверете подготовката на напитката за високите технологии и експертните познания на специалистите. Въпреки това, изборът и закупуването на кафе на зърна, ако не използвате капсулата Delonghi или друга марка, все още ви остава.

покупка

Купуването на кафе за ръчно приготвена или кафе машина изисква внимателен и отговорен подход. При избора на насипно зърно кафе, обърнете внимание на формата и цвета на зърната - те трябва да са редовни по форма, големи и лъскави. Когато избирате смляно кафе, остава да разчитате на собственото си усещане за миризма и да изберете разнообразие, основано на аромата и съветите на продавача. Проверете качеството на пакетираното кафе не е възможно, така че при закупуване на фабрично опаковани зърна или прахообразно кафе на прах, струва си да се даде предпочитание на най-известните и скъпи марки.

съхранение

За приготвянето на ароматна богата кафе напитка е подходящо само прясно кафе, идеално - прясно смляно. Кафето не трябва да се съхранява дълго време, затова не се препоръчва да се правят големи количества насипно или пакетирано кафе. Отворената опаковка със зърна или смлян прах трябва да се съхранява затворена, за предпочитане в друг контейнер с капак и на хладно сухо място. Почистете кафе на зърна е най-добре точно преди готвене, така че не веднага след закупуване на семена всички те се смила на прах.

подготовка

Процесът на приготвяне на кафе е сложен и опростен в същото време - нищо трудно да се вари в специална лъжица - dzhezve - не, но само едно неправилно действие може да доведе до безнадеждно влошаване на частта от напитката. Ако вече имате достатъчно опит в самоприготвянето на прясно сварено кафе, не трябва да възникват проблеми. И новодошлите винаги могат да отидат в някакъв онлайн магазин за електроника и домакински уреди и да си купят кафемашина за къщата, която безпроблемно ще подготви качествена и вкусна напитка за кафе с едно натискане на бутон.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Какво е в кафето и колко калории в кафето

В историята на безкофеиново кафе, за първи път кафе изгуби кофеин

Детронирайте митовете за кафе или какви ползи от кафето

Кафето унищожава миризмата от устата

Медиците са доказали: Кафето се държи като лекарство

Кафе и красота. Как може да се харесате на себе си и на вашето тяло с кафе: процедури за спа процедури, скраб, обвивки, инхалации, маски ...

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.