основен Кафе клаташ Притча за щастие Чаши за кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Притча за щастие Чаши за кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година

Оригинальные елочные украшения Честита Нова Година и Весела Коледа!

Искам да ви поздравя по някакъв начин по оригинален начин. И ето някои случайни, магически начини, по които имаме такава мъдра притча за "Чаша кафе", която ни се струваше завладяваща с дълбочината й и бихме искали да я разгледаме на всички ви като новогодишни пожелания.

Чаши кафе - притча за щастие

Завършилите престижен университет, които бяха много успешни и направиха забележителна кариера, посетиха стария си професор. По време на посещението, разговорът се обърна към работата: завършилите се оплакаха от многобройни проблеми и житейски трудности.

Предлагайки кафе на гостите, професорът отиде в кухнята и се върна с кафеварка и табла, пълна с разнообразни чаши: порцелан, стъкло, пластмаса, кристал. Някои бяха прости, други скъпи.

Когато завършилите демонтират чашите, професорът каза:

- Моля, имайте предвид, че всички красиви чаши са разглобени, а останалите са лесни и евтини. И въпреки че е нормално за вас - да искате само най-доброто за себе си, но това е източникът на вашите проблеми и стрес. Разберете, че самата чаша не прави кафето по-добро. Най-често това е само по-скъпо, но понякога дори крие това, което пием. Всъщност всичко, което искаше, беше кафе, а не чаша. Но вие умишлено избрахте най-добрите чаши и след това разгледахте коя чаша имате.

И сега помислете: животът е кафе, работа, пари, позиция, общество са чаши. Това са само инструменти за поддържане и поддържане на живота. Фактът, че имаме чаша, не определя и не променя качеството на живота ни. Понякога, съсредоточавайки се единствено върху чаша, забравяме да се наслаждаваме на вкуса на самото кафе. Най-щастливите хора не са тези, които имат най-доброто, а онези, които извличат най-доброто от това, което имат.

Пожелаваме ви да се насладите на истинския вкус и аромат на кафе в Новата година!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Поздравления за Нова година в проза на колеги, приятели, родени от coffee-clatsch.ru

Необичайно използване на хартиени и пластмасови съдове: снежен човек от чаши за еднократна употреба и други новогодишни занаяти

Как да направите подарък за коледна елха от кафе на зърна

Какво да представят за Нова година или рожден ден майка, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тигани, термози, тигани, ренде, галета, фондю и много други

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Честита нова година кафемашини или как да изготвят коледно дърво в чаша кафе

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Картофено кафе с ръце

Предполагам на площадката на кафе

Предполагам за кафе на зърна

Говорене за кафе на Богоявление

Как да си направим кафеварка или майсторски клас, за да направиш дърво на щастие от кафе

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.