основен Кафе клаташ Как да организираме романтична вечер

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да организираме романтична вечер

Как да организираме романтична вечер

Романтический вечер с чашечкой кофе Романтиката не изисква специални поводи и червени номера в календара. За да се пригодите към себе си и към любимия човек, не е нужно да чакате почивка. Всяка вечер ще ви хареса, за да сте по-комфортни, да запалите свещ или камина и да прекарате няколко незабравими часове заедно. Тя може да бъде тематична вечер с гледане на романтични комедии и четене на стихове за любовта, седнала на маса, поднесена за двама. Украсете масата, опитайте да изберете малки букети, не много обемисти свещници и вази. Това е така, че нищо не може да спре да вижда любим човек. Съдовете Luminarc са идеални за всякакви ястия, приготвени с любов.

Вечер за обща вечеря включва избор на подходящо обслужване. Фенери и цветни светлини, балони и сатенени панделки, както и интересни флорални композиции и плаващи свещи могат да станат най-приятните допълнения.
Съвместното приемане на банята може да бъде добра прелюдия към романтична вечеря. За да направите това, можете да го украсите предварително с малки сърца и свещи. Също така, погрижете се предварително да приготвите кофа със светло вино или шампанско. Банята с етерични масла има отлични тонизиращи и ободряващи качества. Особено бих искал да подчертая грейпфрут, оранжево и лимонови масла.

Ако планирате вечер с любим човек, който ще бъде изпълнен с топла комуникация, обсъждане на последните новини или гледане на интересен филм, тогава ястията за това могат да бъдат подхранващи и същевременно лесни. Те могат да бъдат сирена, постно месо, плодови и плодови сосове, шампанско или сухо вино. Любителите или алкохолните коктейли също могат да станат подходящи напитки. Менюто трябва да съдържа афродизиак продукти. Това включва банани и ягоди, морски дарове и фъстъци, целина и аспержи, кокосови орехи, дати и авокадо, кардамон, ванилия и цитрусови плодове.

Успешно избраната музика ще ви помогне да украсите романтичната атмосфера. Можете дори да подготвите две отделни серии предварително - една за самата вечеря, а втората - за нейното продължаване.

Не най-скорошната роля в успешното провеждане на съвместна вечер се играе от дрехите. Когато го избирате, е необходимо да започнете от темата на вечерята и дали в къщата ви има деца. Точно не се объркайте, избирайки меки кадифени или леко течащи тъкани в съседство с линиите на силуета. Не боли да добавяте към дрехите си насищане и блясък (лак, пенливо или метално).


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Бактерилотетна парти преди сватбата за чаша кафе

Източници на вдъхновение - художникът приготвя чаша кафе вместо четка

Кафе и цигари - филм-борима, над който режисьорът работи 17 години

Притчата за щастие Чаши кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година

Ролята и изборът на сватбения букет на булката

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Шоколадово кафе в стил торин

Студено кафе маймуна опашка

Сортовете кафе на зърна: Liberal, Robusta и Arabica или основните характеристики и отличителни черти на кафе на зърна

Кафява сочена с крушови или ябълкови сокове

Как да готвя месо бързо и вкусни или свински пържоли във фурната

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.