основен Кафе клаташ Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Елочные игрушки из кофейных зерен Когато обичате нещо, искате обектът на вашата любов да бъде с вас навсякъде. Искаш да го видиш, да го чуеш, да го почувстваш ... И ако обичаш кафе? Как да го направите близо до вас по време на Новогодишните празници? Това е много просто! Достатъчно е да направите домашни коледни играчки от кафе на зърна и да ги украсите с коледно дърво. Особено защото има огромно пространство за въображение! Ще ви разкажем как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце с снимка и подробно описание.

Какви са добрите домашни коледни играчки от кафе на зърна:

1. Кафето има богат цвят и интересна текстура, те ще направят огромно мнозинство от стандартните неща да започнат да играят в нови цветове.

2. Коледните декорации на кафе ще излъчват деликатен аромат на кафе и ще създадат атмосфера на топлина и комфорт, която е толкова важна в тези студени дни.

3. В домашни коледни играчки на кафе на зърна, както във всичко, което правите сами, има част от вашата душа, топлината на вашите ръце и вниманието на вашите очи.

Как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

1. Първо, да дефинираме формата на играчката. То може да бъде топка, сърце, звездичка, нека въображението ви да избухне. Ето няколко примера:

Елка из кофейных зерен

Новогодние елочные игрушкиДелаем шары на елку

2. Подгответе инструментите:

- празна за играчка за коледно дърво. Тя може да бъде изработена от пяна пластмаса, стара крушка или може да бъде изработена от всякакъв вид, направена от хартия-махе;

- акрилна боя на кафе или златист цвят;

- Четка;

- кафе на зърна;

- прозрачно лепило;

- декоративна дантела.

3. Залепваме за новогодишното коледно дърво играчка от декоративната дантела, за която ще го окачим на дървото.

4. Покрийте детайла с боя. За удобство можете да го окачите някъде. Внимателно мийте ръцете и четката си. Акрилната боя бързо изсъхва.

Кофейные игрушки 5. След като боята изсъхне напълно, лепете детайла с кафе на зърна. Ако искате да получите домашно коледно дърво играчка с оригиналния модел, използвайте кафе в различни цветове. И все пак е възможно да поставите кафе с ръб, коледна украса ще бъде повече фактуриране и необичайно.

6. Когато лепилото изсъхне, украсете чудото си с цветя от канела, панделки, мъниста.

Това е и е готова! Коледното дърво, украсено с такива домашни играчки за коледни елхи, ще играе и ще изглежда особено рафинирано. Кафявите зърна могат да бъдат украсени не само с новогодишните играчки, те са идеални за декориране на свещи, щандове за сватбени торти, фоторамки, моливи. Надяваме се, че вашите домашни коледни играчки ще задоволят любимите ви хора на тази магическа почивка.

Поздравяваме ви за Нова година и искаме тази година да бъде пълна с всички творчески успехи, ярки изобретения и радост от резултатите.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Притчата за щастие Чаши кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година!

Happy New Coffee makers или как да нарисувате коледно дърво в чаша кафе

Производство на ръчно изработен сапун със съдържание на кафе - майсторски клас на домашно приготвяне на сапун

Как да нарисуваме сърце на капучино

Как да нарисуваме цвете на кафето

Как да нарисуваме Тадж Махал на Капучино

Latte art е история и реалност. На изкуството на рисуване върху кафе и млечна пяна

Начини за приготвяне на кафе

Предполагам на кафето

Предполагам на кафе на зърна

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.