основен Кафе клаташ Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


01/20/2013 20:39

Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Милиони хора обичат кафето. Някой не си представя своята сутрин без ободряващия аромат и вкус на любимата си напитка, който го включва в един нов ден, дава добро настроение и ви позволява да изградите наполеонски планове. Те обичат кафето за сутрешното положително. Но има и такива отчаяни кафеварки, за които сватбената церемония не е възможна без чаша кафе. С такава необичайна сватба ние ви предлагаме романтичен фоторепортаж.

Необычная свадьба

свадьба и кофе

Кольца и сахарНеобычная коробочка для колецЖених и невестаНевеста одевает кольцоМолодожены за чашкой кофеСовет и любовь

Когда молодые уже ушли

Какво мислиш, защо тази младоженка толкова харесва кафе?
Може би за ... своевременност . Чаша кафе винаги е уместно: както самостоятелно, така и в компанията, ако искате да мислите или да говорите, при бизнес преговори и при среща със стар приятел, и да се успокоите и да се успокоите.
И може би за ... интернационализъм. Думата "кафе" е разбираема на всички езици. Независимо колко зле учите английски в училище, стигайки до първия си "в чужбина", без чаша кафе, със сигурност няма да останете.
И ето още ... интимност . Поканата за чаша кафе винаги е знак за доброта. И думите: "Може би ще се издигнем до мен, пием кафе?" - станаха кодова фраза за почти всяка двойка, която иска да удължи приятната вечер и еднакво приятен познат ...
Най-вероятно за ... дъга на вкус. Всяко настроение е собствената си напитка. Капучино за мен, нежна и пухкава, глас - това е за моя приятел, гастроном и еспресо - този човек, бизнес и събрани.
И разбира се за ... ежедневната магия. Кафе - подобни запетайки и точки, поставени в текущия ден, така че текстът на събитията да бъде ясно прочетен. Кафето е като вкус, който трябва да почувствате в определен момент, така че стрелката на настроението да се превърне от "нормално" в "добро" и след това всичко отива точно както е било замислено сутрин. Кафе - не е забранено приятно (парадокс - от допустимостта му е не по-малко приятно!). Кафе - като бийт ритъм на живот, ненатрапчив, но чуваем.

И защо харесваш кафе? Погледнете отново в романтичния фоторепортаж за значимия ден на тази щастлива двойка и пийте чаша кафе, магията започва ...


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Ролята и изборът на сватбения букет на булката

Бактерилотетна парти преди сватбата за чаша кафе

Притчата за щастие Чаши кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година!

Как да организираме романтична вечер

Източници на вдъхновение - художникът приготвя чаша кафе вместо четка

Кафе и цигари - филм-борима, над който режисьорът работи 17 години

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Шоколадово кафе в стил "торин"

Студено кафе маймуна опашка

Сортовете кафе на зърна: Либерал, Робуста и Арабика или основните характеристики и отличителни белези на кафените зърна

Кафява сочена с крушови или ябълкови сокове

И вие знаете, кафе със сладолед, тъй като те се наричат ​​или рецепта за кафе-glas (glasse)

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.