основен Кафе клаташ Защо се нуждаем от антистатични пакети?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Защо се нуждаем от антистатични пакети?

Антистатические пакеты Инженерното мислене не стои неподвижно, благодарение на което технологиите и електрониката са достигнали безпрецедентни висоти на развитие. Днес човечеството използва такива технологии, които само преди 10 години могат да мислят само за автори на научна фантастика. Въпреки това, в този случай трябва да помните за малките неща. Оказва се, че безопасността на електрониката на етапите на съхранение и доставка засяга нейната опаковка.

Комплексните чипове и други части са опаковани. В процеса на съхранение и транспортирането им до полимерни продукти статичното електричество действа и това може да доведе до скъпото изхвърляне на скъпоструващо съдържание. В същото време някои части веднага се провалят, което допринася за големи финансови загуби на производителя, а другото - в процес на експлоатация, което също няма положително въздействие върху репутацията на компанията.

От дълго време този проблем е проучен, търсенето е извършено за такива видове опаковки, които не биха пропуснали статичното електричество. В резултат на това се появиха антистатични торби. Това е сравнително евтин и удобен начин за съхранение и транспортиране на електрониката, като се отличават няколко вида: прозрачен и непрозрачен проводящ полиетилен, метализирани пакети и др.

1. Прозрачен полиетилен. Обикновено има розов оттенък. Поради структурата и състава си той не натрупва статично електричество, нито го произвежда. Този сорт обаче се счита за един от най-слабите, тъй като не гарантира защита от външни полета. Розовият цвят не се отразява на характеристиките за ефективност, той се използва само за маркиране, често се открива безцветен антистатичен полиетилен.

2. Черно сажди. Както и предишната версия, тя не се натрупва и не създава статично електричество, но освен това частично защитава съдържанието от външни полета. Това допринася за това, че таксуването "бързо" протича по повърхността му както отвътре, така и отвън. Има обаче трудности при инспектирането на съдържанието, тъй като повърхността е непрозрачна.

3. Метализиран полиетилен. Това е многопластов филм, вътре в който е тънка метална решетка. Чрез него практически не преминават външни полета. Повърхността има прозрачна структура и сиво-син цвят. Те са достатъчно здрави и водоустойчиви. Въпреки високата цена, се препоръчва да се пакетират скъпи чувствителни части в метализиран полиетилен. Заедно с това най-висока степен на защита се осигурява от нетъкани метални вакуумни торбички.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Ролята и изборът на сватбения букет на булката

Бакхелоретна парти преди сватбата за чаша кафе

Притчата за щастие Чаши кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година!

Как да организираме романтична вечер

Източници на вдъхновение - художникът изважда чаша кафе вместо четка

Кафе и цигари - филм-борима, над който режисьорът работи 17 години

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Какво трябва да знаете, за да изберете кафе капсули

Oregon Scientific BAR339DP - стилна прогноза за времето за дома

Сортовете кафе на зърна: Либерал, Робуста и Арабика или основните характеристики и отличителни белези на кафените зърна

Обиколка на планетата в търсене на интересни места за "кафе"

И вие знаете, кафе със сладолед, както се нарича или рецепта кафе-glasse (стъкло)

Пепеляшка - друга изключителна история за любовта

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.