основен Кафе клаташ Тенденции на мъжката мода

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Тенденции на мъжката мода

Мужчины на подиуме По всяко време мъжете обичаха да помагат не по-малко от справедливия пол. Мъжката мода винаги е била на равен етап с жените, но по свой начин, без оглед на цветовите комбинации на момичетата.

Какво да кажа, хубаво е да погледнете красив, добре облечен мъж. В същото време не само важното, но и съвместимостта със съвременните тенденции, са важни. Ето защо все повече и повече представители на по-силния пол се интересуват от колекции от известни художници и общи тенденции. И така, какво е модното мъжко облекло от сезона пролет / лято 2013?

1. Материали. Дизайнерите предлагат голям брой кожени изделия, но не от гладък материал, но текстурирани, порьозни, релефни. Суеве, както и по всяко време, не губи значението си, за разлика от лакираната кожа. На външното облекло се приветства козината, която не лишава мъжествеността, а напротив, я оцветява. На върха на продукта на трикотаж, но по-украсени от миналия сезон, с орнаменти и малък модел. Приветстваме необичайни комбинации от тъкани в един продукт. Например, един инертен трикотаж е в съседство с мека коприна, аристократична завеса, груба кожа.

2. Цветове. Действителната палитра е по-близо от всякога до предпочитанията на силната половина. Тъмни и богати нюанси на синьо, бордо, кхаки. Черният цвят, изглежда, не може да изтласка нещо от гардероба, но се препоръчва да се разрежда с нюанси на сивото.

3. Пропорции. Дизайнерите предлагат да играят с пропорции, скъсяване на панталоните и удължаване на палтото. Обемно горно ще бъде комбинирано със стеснени панталони, е реално да носите по-големи от необходимите размери.

4. Обувки. Ботуши и ботуши отново. Различни дължини, достигащи до коляното и винаги с шевове.

5. Външно облекло. На върха на модата, двуслойно палто. Тя дава на образа стила на градския шик. Тенденцията се подкрепя от двукомпонентни костюми, но сакото се носи не на риза, а на плетен пуловер. Действителните са кожени жилетки, пончо от завеса, паркове, якета, авиатори. Препоръчително е да завършите облика с шапка, изработена от филц. Kepi ​​също е много важно, кожа, кашмир, вълнен трикотаж и дори пластмасови изделия се използват за тяхното производство.

Дизайнерите предлагат силна половина, за да се опитат да се насладят на спокойно изображение, което не е натоварено с проблеми, без да обръща внимание на вечното време. Този външен вид е допълнен от аксесоари: скоби, елегантни кожени раници, които не са свързани със спорт, чанти от кожа и велур. Чантите в предстоящия сезон ще станат като необходим атрибут, както в женската мода.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Ролята и изборът на сватбения букет на булката

Бактерилотетна парти преди сватбата за чаша кафе

Притчата за щастие Чаши кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година!

Как да организираме романтична вечер

Източници на вдъхновение - художникът приготвя чаша кафе вместо четка

Кафе и цигари - филм-borime, над който режисьорът работи 17 години

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Кафе магазин One Shot Coffee (Филаделфия, САЩ) ще задоволи вашите 5 сетива

Какво трябва да знаете, за да изберете кафе капсули

Oregon Scientific BAR339DP - стилна прогноза за времето за дома

Сортовете кафе на зърна: Liberal, Robusta и Arabica или основните характеристики и отличителни черти на кафе на зърна

Обиколка на планетата в търсене на интересни места за "кафе"

И вие знаете, кафе със сладолед, както се нарича или рецепта кафе-glasse (стъкло)

Пепеляшка - друга изключителна любовна история

Защо се нуждаем от антистатични пакети?

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.