основен Кафе клаташ Как да изберем бижута от перли? Разлики между естествени и изкуствени перли
  • Какво да се даде кифла кафе
  • Видове кафе напитки
  • С какво пие кафе
  • Кафемашини и кафеварки
  • Рецепти за кафе

Главно меню

Рецепти за кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да изберем бижута от перли? Разлики между естествени и изкуствени перли

Украшения из жемчуга Перлата е трайна класика, бижутата от нея винаги са признати за уместни и красиви. Но е важно да можем да ги избираме и да различаваме естествените перли, така че да не купуваме фалшива.

Ако сте харесали продукта от цветни перли, опитайте се да го прикрепите към кожата и да видите колко добре украсата ще бъде в хармония с нея. Перлите, нарисувани изкуствено, са по-евтини и естествената светлина е по-евтина от тъмната.

Блясъкът трябва да е силен, да се процежда като отвътре, тъй като е индикатор за качеството и силата на перлите. Ирисценцията и липсата на чипове също са важни, но трябва да се има предвид, че естествената перла не може да има идеално гладка и гладка повърхност - в този случай, вие се занимавате с пластмаса или стъкло. Закупуване на пръстени от сребро, можете да поръчате няколко опции с монтаж върху къщата - тази опция се предлага от много онлайн магазини, удобна е с интензивен ритъм на живот.

Винаги повърхността на най-добрата естествена перла ще бъде леко хетерогенна. Можете да проверите това, ако го задържите в зъбите. Ще почувствате неравномерност и ще почувствате писък, ако камъкът е естествен, в този случай дупките ще имат равномерна равномерна повърхност, за разлика от пластмасовите или стъклени мъниста, които се износват достатъчно бързо.

Във форма перлите са сферични, симетрични и барокови, от които последният е по-евтин от всички и формата му е неправилна. Най-скъпият е сферичен, срещащ се в природата най-често. Но много перли от идеалната форма се култивират изкуствено, заслужава си да помним това. Симетрични камъни с форма на капка или овал се срещат по-често. Още, разбира се, ценени естествени перли, дори ако формата му е неправилна. Погледнете страхотни перлени обеци, перли играят с акценти на слънце, така че обеци ще привлече вниманието към красивото лице. Когато поръчвате перлени бижута, се интересувайте от възрастта на перлата, правилата на грижите и препоръките за съхранение. Удобно е да съхранявате продуктите в кутии с буфер. Това ще се отърве от най-малките драскотини и няма да позволи да загубите блясък.

При избора на размера на перлите, цените могат да се ръководят от съображения: големи камъни, естествено, са по-редки и следователно по-скъпи. Не по-малко красива е двойната нишка от перли с по-малък размер и струва по-малко. Проверете по-внимателно големите перли - често се фалшифицират.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да си направим парченце от кафето и меда у дома

Антицелулитно лечение: опаковане с кафе

Подготовка на овлажняваща маска за коса с кафе вкъщи

Козметичните продукти, съдържащи зелено кафе масло, облекчават бръчките и кръговете под очите и придават на кожата на лицето младежка светлина

Производство на ръчно изработен сапун със съдържание на кафе - майсторски клас на домашно приготвяне на сапун

Грижа за лице и тяло: спрей за кафе. СПА - процедури у дома

Как да направите миглите по-дълги и по-дебели или домашни маски за растеж на мигли

Как да подготвим лосиона за самозалъгване у дома и как да приложим самобягването върху лицето

Изпечен десерт с желатин и плодове Tropic

Кафе Шлемеф с лимонена трева китайски и боровинки

Коктейли - важен компонент на модерното готвене

Кафе Lizunovo

Турове в Гоце Делчев, България

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.