основен Кафе клаташ Грижа за бамбуковите възглавници

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


24.09.2013 12:10

Грижа за бамбуковите възглавници

Подушки из бамбука Продуктите, произведени от бамбукови влакна, са в голямо търсене както в чужбина, така и на нашия вътрешен пазар. В по-голяма степен това се дължи на факта, че бамбукът е уникален и екологичен материал от този вид. И наличието на отличителни черти и подмладяващи свойства потвърждава само неговата популярност. Но преди да преминете към избора, нека да разберем дали не е трудно да се грижим за такива уникални продукти.

Правилната грижа за възглавничките от бамбук

Измийте продукта от този материал без страх, дори в пералня. Оптималната температура е около 30 градуса и е по-добре да изберете най-деликатния режим от режимите и без да въртите. Обърнете внимание, че пълнежът от бамбук може да издържи до 500 измивания, след което остава оригиналът. Също така не се препоръчва да се използват различни кондиционери и избелващи средства, както и да се носят продуктите при химическо чистене. Чрез деликатността на измиването на бамбук може да се сравни с копринени възглавници.

Сушенето на аксесоари за спане от бамбук трябва да бъде хоризонтално и на равна повърхност и за ускоряване на процеса можете да прибягвате до конвенционален вентилатор, насочващ потока въздух към продукта. Основното нещо е да се спазва температурният праг - до 30 градуса.

Периодично се изисква да се аерират и да се победят възглавниците от бамбук. Това е необходимо, за да се предотврати нанасянето на прах върху повърхността и пълнежа, както и деформация и загуба на външен вид и оригинална форма.

Съхранявайте тези продукти най-добре в добре вентилирано помещение и предотвратявайте влагата на повърхността или може да започне да се образува плесен. Обърнете внимание, че не се препоръчва да се опакова или обвива възглавницата в полиетилен или друг материал, тъй като е вероятно тя да започне да се деформира и да загуби своята форма.

В заключение, казваме, че бамбукови влакна, от които се произвеждат пълнители, са много издръжливи и устойчиви на износване. С подходяща грижа и стриктно спазване на правилата за работа такива възглавнички ще ви издържат от много години и ще се възползват само от вашето здраве.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Как да изберем бижута от перли? Разлики между естествени и изкуствени перли

Как да си направим домашно горещ шоколад с кафе

Обем лате изкуство Kazuki Yamamoto (Kazuki Yamamoto) или очарователни животни за кафе - специален вид изкуство

Как да си направим парченце от кафето и меда у дома

Как да направите масаж за отслабване за стомаха и други проблемни области и защо кафето помага да се справите с целулита

Антицелулитно лечение: опаковане с кафе

Подготовка на овлажняваща маска за коса с кафе вкъщи

Козметични продукти, съдържащи зелено кафе масло, облекчават бръчките и кръговете под очите и придават на кожата на лицето младежка светлина

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.