основен Кафе клаташ Най-големите телевизори в света или телевизорите с най-големите диагонали между светодиодите, плазмените и течни кристални модели

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


11/11/2013 11:31

Най-големите телевизори в света или телевизорите с най-големите диагонали между светодиодите, плазмените и течни кристални модели

Какие телевизоры самые большие в мире Просто не искам да изненадам производителите на телевизори с опитни потребители, това е способността да играят мултимедия, да се свързват с интернет и дори да стартират приложения от трети страни. Но основната задача на телевизора все пак остава ярко, ясно и наситено предава картината, създава ефект на присъствие. И колкото по-голям е диагоналът на телевизора, толкова по-лесно се постига тази цел. Искаме да говорим за най-големите телевизори в света - с най-големите екрани.

В телевизията днес се използват различни технологии за изображения и сравняването на техните диагонални екрани не е напълно правилно. Ето защо ще изберем най-големия телевизор във всяка категория.

Най-голямата светодиодна телевизия в света

В тази категория на първо място в момента е TV C SEED 201, чийто диагонал на екрана е 201 инча, или с други думи повече от 5 метра. Този модел е разработен от инженерите на австрийската компания Porsche Design Studio, създателите на LED екрани за Формула 1 и Филмовия фестивал в Кан. Най-големият светодиоден телевизор в света има уникален дизайн. Тъй като е създаден за собствениците на частни къщи с голяма територия и се намира в двора, в чакащо състояние се намира в водонепроницаема подземна мина. При включване на 7 модулни панела за 25 секунди се издига до 15 фута и се разгъва, превръщайки се в гигантски телевизор без забележими шевове. Качеството на изображението е впечатляващо: 725 хиляди светодиода обработват картината до 100 хиляди пъти в секунда и възпроизвеждат 4,4 трилиона. цветове. Яркост - 5 хиляди нита. Теглото на телевизора е 1,4 тона. Екранът може да бъде завъртян и завъртян. Модел C SEED 201 е многократно връчван за най-добър дизайн. Също така е включена аудио система с 15 високоговорителя и 3 субуфера с мощност от 700 вата всяка. Също така, разработчиците се погрижиха за сигурността и оборудваха дистанционното с дактилоскопичен скенер. Цената на най-голямата LED телевизия в света е до 700 хиляди долара. За сравнение, модерният LED телевизор LG 55LA660V струва около 2 хиляди долара.

Телвизор самый большой располагается во дворе
LED телевизор в сложенном состоянии

Най-големият плазмен телевизор

Най-големият плазмен телевизор е и най-скъпият в света и струва около 1 милион долара. Panasonic TH-152UX1W има екран с диагонал 152 инча или 386 см. Най-модерните разработки и технологии осигуряват дълбоко потапяне благодарение на високото качество на изображението и използването на 3D висока разделителна способност. Разделителната способност на модела 4096 x 2160 пиксела (4K2K) ви позволява да показвате 4 пъти повече информация от обикновения Full HD панел.

Panasonic - самый большой плазменный телевизор

Най-големият телевизор в света е телевизор с течни кристали.

Победител сред най-големите телевизии в своята категория, както и сред всички видове, е бил гигант от компанията Tecnovision с диагонал 205 инча, който дори попада в книгата на рекордите на Гинес. Телевизорът с впечатляващи размери 4.55 х 2.56 м поддържа HD разделителна способност и за осветяването му се използват 750 хиляди светодиода. Ако мислите за закупуване на най-големия телевизор в света, първо първо разберете как можете да го изстискате в дома си. Цената на модела е около 400 хил. Евро.

Самый большой телевизор в мире


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да почистите сами охладителя на водата

Какво ще стане, ако машината за кафе се счупи?

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Как да готвя сладък пай в мултифарк бързо и вкусно

Увреждане на енергийните напитки или с помощта на които продуктите да повишат ефективността, без да навредят на тялото ви

Как да готвя пица в многомерен Redmond (Redmond)

Оригиналната рецепта за агнешко готвене с добавка на кафе

Деликатно телешко задушено в сос от кафе

Интересен предястие за празничната трапеза или руските царе

Подготовка на първите курсове в мултиварианта

Как да готвя месо бързо и вкусни или свински пържоли във фурната

Как да изберем добър мулти-маркер

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.