основен Кафе клаташ Защитни пластмасови и тъкани ролкови щори за прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


11/29/2013 00:00

Защитни пластмасови и тъкани ролкови щори за прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Защитные ролеты из ткани Защитните пластмасови и тъкани ролетни щори на прозорците или с други думи ролетни щори е гъвкава кърпа, която може да се навива на вала, докато се движи по водачите. Платното може да бъде изработено от плат, а тези валяци обикновено се окачват вътре в къщата и служат за предпазване от слънчева светлина и външни изгледи. Тъкан, изработена от алуминиеви ламели или метални решетки, свързани заедно по цялата дължина посредством панти, се закрепва отвън или отвътре и изпълнява повече функции. Механизмът се задвижва ръчно или чрез електрическо задвижване. В затворено състояние затворите са фиксирани с ключалка, в отворена кърпа се навива на вал, разположен в специална защитна кутия. Те имат надеждно полимерно покритие, което осигурява защита от корозионните ефекти на околната среда и ще продължи много години.

Функции на защитните капаци:

 1. Ролеты из пластика для защиты Защита на личния живот. Ролетите могат да ви предпазят от неподходящи външни виждания, особено това е вярно за жителите на долните етажи.
 2. Защита срещу хакване и вандализъм. Според статистиката защитените къщи се атакуват по-рядко. По този начин наличието на ролкови щори вече плаши крадците от вашия дом. А използването на компоненти с уникален дизайн, изработени от висококачествен алуминий, надеждно ще защити вашия дом от неканени гости дори и при отсъствие.
 3. Шумоизолация. За ефективна почивка и ползотворна работа е по-добре да се предпазите от шума от улицата. Алуминиевите профили с пълнеж от пяна могат да намалят нивото на външния шум.
 4. Защита от неблагоприятни климатични условия. Ролетите служат като допълнителна бариера за лошо време и ще предпазват дома ви от градушка, дъжд, сняг, силен вятър, прах.
 5. Защита от слънцето. От яркото слънце облицовките ще покрият и ще помогнат да се охладят в горещите летни дни и също така ще предпазят мебелите и завесите от изгаряне.
 6. Ролет украшенный картиной Декоративна функция. Ролетите могат да подчертаят или да помогнат за създаването на уникален стил на вашия дом благодарение на разнообразието от цветове и форми. Можете да поставите оригинален чертеж или ексклузивна снимка върху ролетните щори. Ако искате да поставите ролетните щори в офиса, те могат да бъдат домакини на реклами.
 7. Спестяване на енергия. Запазвайте топлината или предпазвайте от топлина и поддържайте оптималната температура в къщата, като ви помага да намалите енергийните разходи.
 8. Съответствие с изискванията за пожарна безопасност. Ролетите се отварят лесно, за разлика от глухите мрежи и осигуряват начини за евакуация през отворите, ако е необходимо.

На какви обекти е инсталирането на защитни пластмасови капаци:

 • Къщи, вили и вили, апартаменти на първите етажи.
 • Прозорец и входове на офис сгради, банки, магазини.
 • Павилиони и търговски обекти.
 • Гаражи.
 • Като вътрешни дялове в складове и терминали, в големи магазини.

Ролетите заменяха дървени капаци и железни решетки. Появи се за първи път в Италия преди 100 години. И днес те са в голямо търсене.

Ако се опитате да опишете накратко предпазните пластмасови и тъканни капаци на прозорците, ще са достатъчни три думи: безопасност, комфорт, красота.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да почистите сами охладителя на водата

Какво ще стане, ако машината за кафе се счупи?

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Най-големите телевизори в света или телевизорите с най-големите диагонали между светодиодите, плазмените и течни кристални модели

Увреждане на енергийните напитки или с помощта на които продуктите да повишат ефективността, без да навредят на тялото ви

Грижа за бамбукови възглавници

Заточване на керамични ножове или как да изостряте керамичен нож у дома

Как да изберем добър мулти-маркер

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.