основен Кафе клаташ Апартаменти под наем в Париж, Франция

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


13.03.2013 15:25

Апартаменти под наем в Париж, Франция

Париж Франция е страна, която е въплъщение на красотата, лукса и романтиката. Както знаете, Франция се счита за център на европейската мода и дом на най-добрите духове. За да се запознаете с забележителностите на тази страна, можете да дойдете тук по всяко време на годината, да наемете апартамент някъде в покрайнините на Париж и да си починете, да се насладите на разходки по живописните брегове на Сена, както и да посетите Лувъра, Люксембургската градина, Айфеловата кула и други известни места във френската столица ,

Париж се намира на брега на река Сена, разделяйки града на два района - десния бряг (бизнес център на Париж) и левия бряг (културен и образователен център). Населението на Сена през 1991 г. е включено в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Дължината на Сена в Париж е около 12 километра. На двата острова на тази река е историческият център на града. Най-голям интерес за туристите е остров Сете, населен от древни времена. В момента остров Cite е свързан с бреговете на Сена и съседния остров Сен Луи с девет моста. Най-старият мост, водещ към острова, е Понт Неуф (отец Пон Ньоф). Дължината на този арка е 280 метра, а ширината е 20 метра.

На остров Cite се намират такива световно известни атракции като Notre Dame de Paris, готическия параклис Сен-Шапел и замъка Conciergerie. Туристите трябва да вземат предвид, че на остров Cité няма жилищни квартири, но можете да наемете апартамент или малка къща срещу острова на един от бреговете на Сена. Намиране на подходящо настаняване се препоръчва предварително, което го прави най-лесният начин чрез интернет на един от обектите, където можете да резервирате апартаменти в Испания, Франция, Австрия и други европейски страни. Но жилища, разположени в историческия център на Париж, няма да бъдат скъпи. Най-бюджетният вариант на жилищата са апартаменти и апартаменти в покрайнините на града.

Катедралата Нотр Дам е с право смятана за духовен център на френската столица. Издигнат е в периода от 1163 до 1345 години. В архитектурния облик на катедралата има елементи от романски и готически стилове. Както в много древни готически църковни сгради, няма стенописи, а единствената декоративна украса на интериора на катедралата са многобройните витражи. През 1402 г. в катедралата Нотр Дам е инсталиран голям орган, който по-късно е многократно реконструиран. Днес тялото има 111 регистри и управлението му е компютъризирано. Концерти на музикални инструменти в катедралата се провеждат през почивните дни и официалните празници.

Недалеч от катедралата Нотр Дам се намира параклисът Сен-Шапел, модел на витражите от 13-ти век. Параклисът е издигнат между 1242 и 1248 г. и е предназначен за съхранение на ценни реликви. През вековната си история параклисът е възстановен няколко пъти.

На западния край на остров Цит се намира кралският замък Conciergerie, който е част от архитектурния комплекс на двореца на правосъдието. В залите на замъка днес е Историческият музей.

Когато планирате пътуване до Париж, посетете остров Cité, защото е една от най-старите и красиви райони на Париж. Ако вашата почивка във Франция е планирана за лятото, тогава се препоръчва да се грижи за резервация на къща предварително.

Резервирането на нощувки в Европа не е трудно, защото в интернет ще намерите много сайтове, които предлагат услуги като резервиране на вила във Франция, отдаване под наем на къща в Германия, търсене на апартаменти в Андора и т.н. Ако пътувате с голяма компания, Най-икономичният вариант за вас ще бъде да наемете малка вила. Процедурата за резервиране на апартамент онлайн е изключително проста и не повече от 10 минути.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Независимо дали има алергия към кафе, ако има, какво в него или нейните знаци

Как да почистите сами охладителя на водата

Какво ще стане, ако машината за кафе се счупи?

Какво да представят за Нова година или рожден ден майка, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тенджери, тигани, ренде, галета, фондю и други

Най-големите телевизори или телевизори в света с най-големите диагонали между светодиодите, плазмата и моделите с течни кристали

Увреждане на енергийните напитки или с помощта на които продуктите да повишат ефективността, без да навредят на тялото ви

Заточване на керамични ножове или как да изострят керамичния нож у дома

Съдомиялна машина - незаменим помощник на домакинята

Таблетки за кафемашина - какъв магически инструмент или как да се почисти и извади изгорелите се от кафеварката, като се избягва следгаранционен ремонт

Наемане на офис - като компонент на бизнес просперитета

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.