основен Кафе клаташ Поздравления за Нова година в проза на колеги, приятели, родени от coffee-clatsch.ru

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


12/28/2013 16:41

Поздравления за Нова година в проза на колеги, приятели, родени от coffee-clatsch.ru

Новогодний кофе Поздравления за Нова година в проза на колеги, приятели, роднини от coffee-clatsch.ru Традиционно искаме да ви разкажем една мъдра притча:

Един ден ученикът дойде при учителя с тъжен поглед.
- Учителю, колко уморен съм, защо животът ми е толкова труден и пътеката ми толкова тромава? Трудностите и проблемите пият от мен всички сокове. Какво правя грешно? Какво трябва да направя?
Учителят не каза нищо в замяна. Изсипа три еднакви тенджери с вода и ги подпали. В един той постави яйце, второ спусна картофите и в третото излято кафе. Минаха няколко минути. Учителят извади едно яйце и картофи, изсипа кафе в чашата.
- Кажи ми, какво се е променило? Той попита ученика.
- И така, яйцата и картофите бяха заварени, а кафето беше приготвено.
"Това е просто повърхностна гледка на нещата." И ако погледнете по-надълбоко, ще видите, че твърдите картофи стават меки и гъвкави в продължение на няколко минути във вряща вода, а крехкото и течно яйце, напротив, се втвърдява, макар че навън те не се променят. Същото е и в света на хората. Силните външно могат да се развърнат и да станат слаби, където крехките и нежни се втвърдяват и стават по-силни.
"И как да разберем метаморфозата с кафе?", Попита ученикът.
- О! И това е най-интересното! Кафето поглъща нова враждебна среда и му дава парче от себе си, превръщайки го в великолепна ароматна напитка. Има специални хора, които не се променят поради обстоятелства - те променят обстоятелствата сами и ги превръщат в нещо ново и красиво, като се възползват и знаят от ситуацията.

Това поздравление в новата година в прозата ще ви помогне да станете по-мъдри, по-леки и по-чисти!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Притчата за щастие Чаши кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година

Необичайно използване на хартиени и пластмасови съдове: снежен човек от чаши за еднократна употреба и други новогодишни занаяти

Как да направите подарък за коледна елха от кафе на зърна

Какво да представят за Нова година или рожден ден майка, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тигани, термози, тигани, ренде, галета, фондю и много други

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Честита нова година кафемашини или как да изготвят коледно дърво в чаша кафе

Домашни коледни играчки от кафе на зърна или как да направите декорация на коледно дърво със собствените си ръце: снимка, описание, съвети

Картофено кафе с ръце

Предполагам на площадката на кафе

Предполагам за кафе на зърна

Говорене за кафе на Богоявление

Как да си направим кафеварка или майсторски клас, за да направиш дърво на щастие от кафе

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.